Anadolu Ajansı tarafından
05 Ekim, 2023 12:00 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Vestel, voleybola takviyesini sürdürecek

blank

İSTANBUL (AA) - Türkiye Voleybol Federasyonunun (TVF) ana sponsoru olan Vestel, 2023-2024 döneminde da voleybola takviyesini sürdürecek.

Vestel'in uzun müddettir sporun çeşitli kollarını desteklediğini hatırlatan Vestel Üst Yöneticisi (CEO) Ergün Güler, düzenlenen aktiflikte, Filenin Sultanlarını desteklemeye devam edeceklerini belirterek, TVF ile sponsorluk mukavelelerini 3 yıl daha yenilediklerini, yeni periyotta de Türk voleybolunun en değerli destekçilerinden biri olacaklarını söyledi.

A Ulusal Erkek Voleybol Ulusal Takımı'nın göğüs sponsoru olarak formalarında yer almayı da sürdüreceklerini anlatan Güler, "Yeni devirde de TVF’nin ana sponsorları ortasında yer alacağız. Voleybol Bayan Ulusal Takımı'mıza takviyemizi farklı alanlarda devam ettireceğiz" dedi.

İzmir’deki TVF Atatürk Voleybol Salonu’nun isminin TVF Atatürk Voleybol Salonu Vestel Spor Kompleksi olacağını söz eden Güler, "Ülkemizi 'muasır medeniyetler seviyesinin' de üstüne çıkarmak için en ehemmiyeti bileşenlerden birinin spor olduğunun şuurundayız. Ne keyifli ki bu şuuru yalnızca kendi ekosistemimizde değil ülke genelinde yayma yolunda çok önemli ara katettik. Bugüne kadar olduğu üzere bundan bu türlü de Türk sporunu ve atletlerini layık oldukları mertebelere çıkarmak, muvaffakiyetlerini korumak için çalışmaya devam edeceğiz." sözlerini kullandı.

Vestel'in Türk voleybolunun dünya çapında tanınmasında katkısı olduğunu da dikkati çeken Güler, şunları kaydetti:

"2016-2017 döneminde Sultanlar Ligi’ne ismimizi verdik. Bugüne dek pek çok değerli projeye imza atarak hem ülkemize hem de dünyaya bu spor kolunu tanıtıp sevdirirken atletlerimizin da en büyük manevi destekçisi olduk. Dayanağımız birinci günden bu yana sponsorluk ile sonlu kalmadı. Kıymetli maçlarda ekibimizin yanında olduk, bağlantı çalışmalarımız ve reklam filmlerimizle farkındalık yaratmaya odaklandık. Filenin Sultanlarına olan inancımızı ve Türkiye'nin bir voleybol ülkesi olduğunu anlatan 'Biz Voleybol Ülkesiyiz' kampanyamızın akabinde marşımız herkesin lisanına pelesenk oldu. Bugün Vestel voleybolla, voleybol Vestel ile anılır hale geldi."

Spora dayanaklarının devam edeceğini anlatan Güler, "Geçtiğimiz devirde jimnastikte atletlerimiz bizlere birincileri yaşatmayı sürdürdü. Bu noktada Paris Olimpiyatları için çok heyecanlıyız. Tüm atletlerimizi gönülden destekliyoruz. Bedensel engelli atletlerimizin elde ettiği muvaffakiyetler da göğsümüzü kabartıyor. Desteklediğimiz tüm spor kollarında yeni muvaffakiyet öyküleri yazılması için elimizden gelen tüm katkıyı vereceğiz." halinde konuştu.

Türkiye Voleybol Federasyonu Lideri Mehmet Akif Üstündağ ise takviyelerinden ötürü Vestel'e teşekkür ederek, şunları kaydetti:

"Vestel ile 2016-2017 voleybol döneminde başlayan paha iştirakimize bugün bir yenisini daha eklemenin memnunluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Vestel bugüne kadar Türkiye Voleybol Federasyonuna ana sponsorluğuyla takviye verdi ve dünyanın en uygun ligi olan Sultanlar Ligi'ne isim sponsoru oldu. Vestel, imzaladığımız yeni mutabakatımız kapsamında Filenin Sultanlarının ana sponsoru, Filenin Efelerinin de göğüs sponsoru olmaya devam edecek. Vestel, voleybola ulusal ve milletlerarası alanda her daim konut sahipliği yapan TVF Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nun isim sponsorluğunun yanına İzmir’deki TVF Atatürk Voleybol Salonu’nun da isim sponsorluğunu ekleyerek takviye olmaya devam ediyor. İzmir’de bulunan salonumuzun ismi bundan bu türlü TVF Atatürk Voleybol Salonu Vestel Spor Kompleksi olarak anılacak. Vestel’in uzun yıllardır Türk voleybolunun yanında olması, başarılarımıza ortak olması bizlere güç ve ilham vermeye devam ediyor. Sizlerin huzurunuzda bir kere daha, başta Vestel Üst Yöneticisi Ergün Güler olmak üzere tüm Vestel ailesine sonsuz teşekkürlerimi sunuyor, mutabakatın güzel ve uğurlu olmasını diliyorum."

blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
15 Nisan, 2025 21:53 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Kastamonu’da uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

Kastamonu’da jandarma gruplarınca düzenlenen uyuşturucu operayonlarında 3 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye nazaran, Kastamonu Vilayet Jandarma Komutanlığı takımlarınca uyuşturucu husus imal ve ticareti yapan şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar sonucunda Merkez ilçe ile İnebolu ilçesinde tespiti yapılan şahıslara yönelik operasyon düzenlendi. Merkez ilçede K.K. ve B.K. isimli şahısların ikamet, üst ve araçlarında yapılan aramada bir ölçü extacy ve sentetik ecza hapı, İnebolu ilçesinde S.D. isimli şahsa ilişkin araçta yapılan aramada ise metamfetamin ve sentetik ecza hapı ele geçirildi.
Operasyonlarda 3 kuşkulu gözaltına alındı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.