100. yıl Cumhuriyet Bahçesi açıldı

100. yıl Cumhuriyet Bahçesi açıldı

Yayın: 11.11.2023 12:52 |Güncelleme: 27.12.2023 16:33
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Vilayetler Birliği Ortaokulu Okul Aile Birliği tarafından Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında “100. Yıl Cumhuriyet Bahçesi” açılışı ve fidan dikimi düzenlenen tören ile gerçekleştirildi.

Vilayetler Birliği Ortaokulu Okul bahçesinde gerçekleştirilen törene, Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç,, Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş Safranbolu İlçe Millî Eğitim Müdürü Said Nuri Odabaşoğlu, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının  okunmasıyla başlayan program Okul Müdürü Taner Tünay’ın açılış konuşması ve akabinde Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç’ın hitapları ile devam etti.

Konuşmaların ardından protokol heyetinin öğrenciler ile birlikte 100. Yıl Cumhuriyet Bahçesi’nin açılışını gerçekleştirmesi ve daha sonra Şehitlerimiz adına hazırlanan fidanların dikilmesi ile program son buldu. (Halil Kızılyer)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

DASK Poliçesi, Akbank Mobil üzerinden yapılabilecek

Anadolu Ajansı
Yayın: 12.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Akbank, Zorunlu Deprem Sigortası (DASK) işlemlerini mobil uygulamasına taşıdı.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Akbank müşterileri deprem afetine karşı risklerini güvence altına alan ve tapu, abonelik gibi işlemleri yaptırırken ibraz edilmesi gereken DASK'a dair işlemleri şubeye gitmeden, Akbank Mobil üzerinden gerçekleştirebilecek.

Akbanklılar, Akbank Mobil'deki sigorta ve bireysel emeklilik menüsünden, Hazine ve Maliye Bakanlığınca yayımlanan Zorunlu Deprem Sigortası tarife ve talimatında belirtilen esaslara göre belirlenen prim tutarları üzerinden poliçelerini oluşturabilecekler.

Mevcut poliçelerini yenilemek isteyenler ise DASK’ın sağladığı yüzde 20'ye varan yenileme indiriminden faydalanarak işlemlerini yapabilecek.

Akbanklılar ayrıca mayıs ayı boyunca Akbank mobilden DASK poliçelerini oluşturduklarında 500 liraya varan tutarda chip-para kazanacak.