Karabük’ten Türkiye Birinciliği eTiwinnig Projesi

Karabük’ten Türkiye Birinciliği eTiwinnig Projesi

Yayın: 16.12.2023 12:35 |Güncelleme: 27.12.2023 16:22
Paylaş:
A+ A-

Esma Çelik  öğretmenden eTiwinnig Projesinde Türkiye Birinciliği

Karabük Yaşama Sevinci Özel Eğitim Ortaokulu Özel Eğitim Öğretmeni Esma Çelik yürütücüsü olduğu eTwinning Projesiyle Türkiye Özel Ödülleri Engelsiz Yaşam Kategorisinde Türkiye 1.si oldu.

Yaşama Sevinci Özel Eğitim Ortaokulu Özel Eğitim Öğretmeni Esma Çelik geçtiğimiz yıl İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği Eğitimde Yeni yaklaşımlar eTwinning proje eğitiminin ardından yürütücü olarak kurduğu “Farklı Kültürlerin Özel Çocukları” projesiyle Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Dijital Beceriler Daire Başkanlığı eTwinning Ulusal Destek Servisi tarafından yapılan değerlendirmede Engelsiz Yaşam Kategorisinde 1.lik ödülünü almaya hak kazandı. (Halil Kızılyer)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Düzce’de “11. Yeşilay Bisiklet Turu” düzenlendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.05.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

DÜZCE (AA) – Düzce'de hava muhalefeti nedeniyle ertelenen “11. Yeşilay Bisiklet Turu”, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda gerçekleştirildi.

Yeşilay'ın, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Bisiklet Federasyonu iş birliğinde “Sağlıklı yaşamın keyfini birlikte sürelim” sloganıyla düzenlediği etkinlik kapsamında yaklaşık 200 bisikletli Anıtpark Meydanı'nda toplandı.

Etkinliğe katılan Vali Selçuk Aslan, bisiklet turunun Yeşilay tarafından bağımlılıkla mücadeleye dikkati çekmek amacıyla 2011'den bu yana geleneksel olarak düzenlendiğini anlattı.

Planlamanın geçen hafta pazar günü yapıldığını ancak elverişsiz havadan dolayı ertelendiğini aktaran Aslan, “19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'na denk gelmesi daha da anlamlı olmakta. Bu sene 11'incisini icra ediyoruz. Sağlıklı yaşamın keyfini sürelim sloganıyla inşallah bugün pedal çevireceğiz.” dedi.

Aslan'ın konuşmasının ardından Yeşilay yelekleri giyen bisikletliler, Türk bayraklarıyla süsledikleri bisikletleriyle 5 kilometrelik güzergahta önlerindeki araçtan çalınan marşlar ve şarkılar eşliğinde pedal çevirdi.

Başlangıç noktasında son bulan tura, Vali Aslan'ın yanı sıra Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı, Yeşilay Düzce Şubesi Başkanı Ali Dilber, Türkiye Bisiklet Federasyonu Düzce İl Temsilcisi Selim Cicu da katıldı.