Karabük’te Baharın Müjdecisi Çiğdemler Çiçek Açtı

Karabük’te Baharın Müjdecisi Çiğdemler Çiçek Açtı

Yayın: 13.02.2024 10:44
Paylaş:
A+ A-

Karabük‘ün Eflani ilçesinde, baharın müjdecisi olarak bilinen çiğdemler çiçek açtı.

Ana yurdu Alpler, Güney Avrupa ve Akdeniz olan Türkiye’de ise genellikle dağ eteklerinde yetişen çiğdemler, doğayı renklendirmeye başladı.

Eflani ilçesinin Göller köyünde 1100 rakımlı dağların yamaçlarında karların erimesinin ardından çiğdemler açtı.

Sarı rengiyle doğanın yeşilinde ahenk oluşturan çiçekler, bölgeye giden vatandaşlar tarafından fotoğraflanıyor. (AA)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

MHP İl Teşkilatından Öz Çelik-İş Sendikasına ziyaret

Yayın: 13.05.2024 13:33
Paylaş:
A+ A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karabük İl Başkanı Cenk Gedikoğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda teşkilat mensubu Öz Çelik-İş Sendikası  Genel Başkanı Yunus Değirmenci ve Genel Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

Genel Başkan Değirmenci’nin yanı sıra Genel Başkan Yardımcılarıı Bayram Altun, Mustafa Kılıç, Aydın Baysal, Şerafettin Koç, Genel Sekreteri Ahmet Çolak, kalabalık bir heyet ile gelen İl Başkanı Gedikoğlu ve teşkilat mensuplarını Sendika  Genel Merkezinde ağırladı.

Görüşmede Karabük ve ülkemizin gündeminden siyasi gelişmelere kadar birçok konuda istişareler yapılırken, ülkemize ve Karabük’e ortak hizmet konusunda mutabık kalındı.

Ziyaret dolayısıyla MHP İl Başkanı Gedikoğlu’na ve heyetine teşekkür eden Değirmenci, Karabük halkının ve oradaki binlerce üyemizin huzur ve refahı için MHP teşkilatıyla işbirliği içerisinde olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Gedikoğlu ise, Genel Yönetim Kurulumuza ev sahipliği için teşekkür ederken, hediye takdiminin ve toplu fotoğraf çekiminin ardından görüşme son buldu.