🔴SON DAKİKA: Yenice yolunda feci kaza: 2 ölü, 3 yaralı

🔴SON DAKİKA: Yenice yolunda feci kaza: 2 ölü, 3 yaralı

Yayın: 14.02.2024 13:21
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te cenaze törenine gidenleri taşıyan hafif ticari aracın aydınlatma direğine çarpması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Yenice ilçesinde bir yakınlarının cenaze törenine katılmak üzere İstanbul’dan yola çıkan Murat K’nin (40) kullandığı 34 SB 513 plakalı hafif ticari araç, Karabük-Yenice kara yolunun Şahinkayası Tüneli yakınlarında kontrolden çıkarak yol kenarındaki aydınlatma direğine çarptı.Haber verilmesi üzerine bölgeye itfaiye, jandarma, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık personeli, yaptığı kontrolde araçta bulunan Azize K’nin (52) hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada yaralanan sürücü ile yolculardan Dursun K. (50), Cengiz K. (50) ve İlyas K. (37) hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan Dursun K. müdahalelere rağmen kurtarılamadı.yandan Karabük Valisi Mustafa Yavuz da kaza yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı. (A.A)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Ankara’da Karabük Yeniceliler Derneği Kuruluyor

Yayın: 21.05.2024 16:53
Paylaş:
A+ A-

Ankara’da yaşayan Yeniceliler dernek çatısı altında birleşmek için harekete geçti.

Başkentin Nallıhan ve Beypazarı ilçeleri ile Nallıhan’ın Çayırhan mahallesinde oturan Yeniceli vatandaşlar Karabük Yeniceliler Derneği’nin kuruluşu için ilk adımı attı ve hazırl anan tüzük ile resmi başvuruda bulundu.

Kurucu başkanlığını Yetkin Cinkavuk’un üstlendiği Ankara Yeniceliler Derneği’nde Ümit Kocakaya, Üzeyir Kışla, Fatih Soylu, Ersoy Ovaz, Sercan Köklü ve Volkan Katırcı kurucu üye oldu.

Maden işçisi olan Başkan Cinkavuk kurucu ekipte maden işçilerinin ağırlıkta olduğunu hatırlatarak, “Birbirinden değerli hemşerilerimizle bir araya gelerek sosyal yardımlaşma, dayanışma ve kaynaşma maksadıyla bir çatı altında toplandık. Yakın zamanda açılışımızı yaparak başkentin diğer ilçelerinde yaşayan hemşerilerimizle buluşmak, etkinlikler yapmak istiyoruz. Yeni kurduğumuz derneğin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.