Karakaş Seçim Çalışmalarına Yoğunluk Verdi

Karakaş Seçim Çalışmalarına Yoğunluk Verdi

Yayın: 29.02.2024 10:30
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Yenice  Belediye Başkan Adayı Sertaş Karakaş, seçim çalışmaları kapsamında Yenice’de  bulunan resmi kurum ve kuruşları ziyaret etti.

AK Parti Yenice Belediye Başkan Adayı Sertaş Karakaş, beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Mısırlı, Yenice Belediye Meclis Üyesi adayları ile  Kaymakamlık, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, İlçe Aile Sosyal Politikalar Müdürlüğü, İlçe Nüfus Müdürlüğü, İlçe Özel İdare Müdürlüğü , İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürlüğü, İlçe Tapu Müdürlüğü, İlçe Mal Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü, İlçe Devlet Hastanesi, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Ziyaret ile ilgili açıklama yapan AK Parti Yenice Belediye Başkan adayı Sertaş Karakaş, yaptığı değerlendirmede,

” Bugün kurum ziyaretlerindeydik.  Kurumlarımızın kıymetli çalışanları ve yöneticileri ile bir araya geldik. Bu şehre ilişkin nice projemiz var. El ele vererek Yenice’mizi bir cazibe merkezi haline getireceğiz ve bunu en kısa zamanda yapacağız. Tüm kurumlarımızın müdür ve çalışanlarına teşekkür ederim ” ifadelerine yer verdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te “Türk Mutfağı Haftası” kapsamında panel düzenlendi

Yayın: 21.05.2024 19:26
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te “Türk Mutfağı Haftası” etkinlikleri kapsamında panel gerçekleştirildi.

Karabük Üniversitesi Safranbolu Turizm Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen panelde konuşan Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Sibel Ayyıldız, birçok besin grubunu içinde barındıran Türk mutfağı kültürünün sağlıklı olduğunu söyledi.

Türk mutfağının, Akdeniz mutfağının önemli liderlerinden bir tanesi olduğunu belirten Ayyıldız, “Akdeniz mutfağının sağlık konusundaki etkisini hepimiz biliyoruz. Sağlıklı beslenme konusunda mutfak kültürleri oldukça önemlidir. Uluslararası paydaşlar, artık mutfak kültürünü turizmin önemli bir parçası olarak görmekte ve bir ekonomi aracı olarak kullanmakta. Çünkü mutfak kültürlerinin getirisi fark edildi.” ifadelerini kullandı.

TÜRSAB Gastronomi İhtisas Başkan Yardımcısı Şebnem Urgancıoğlu da Türk mutfağının, destinasyonların çekiciliğinin artmasında önem kazandığını kaydetti.

Şef Osman Mahir Balıkçı ise Karabük’ün mutfak kültürünün özelliklerine değindi.

Panele, Vali Yardımcısı Erol Özkan, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Avni Kırmacı da katıldı.