Hanönü Halk Eğitimi Merkezi ek hizmet binası açıldı

Hanönü Halk Eğitimi Merkezi ek hizmet binası açıldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.03.2024 04:00
Paylaş:
A+ A-

KASTAMONU (AA) – Hanönü Halk Eğitimi Merkezinin ek hizmet binası açıldı.

Hanönü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Halk Eğitimi Merkezine tahsis edilen ek hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi.

Binada el sanatları, dokuma ve dikiş-nakış atölyeleri yer alacak. Hizmet binasında aynı zamanda Gökçeagaç kilimi dokuması da devam edecek.

Açılışı Kaymakam Tolga Değirmenci, Belediye Başkanı Serkan Uçar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Serkan Demirkıran, İlçe Müftüsü Ekrem Yılmaz tarafından yapılan binada daha sonra kursiyerlerin yaptığı el sanatı ürünleri sergisi gezildi.

Kaymakam Değirmenci, kursiyerlere çalışmalarında başarı diledi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

ASD Eflansipor’un şampiyonluk coşkusu ilçenin sokaklarına yansıdı

Yayın: 11.05.2024 15:03
Paylaş:
A+ A-

Geçen hafta Eskipazar Belediyespor’la Karabük 1. Amatör Ligi şampiyonluk maçına çıkan ve müthiş tribün desteği ve güzel bir oyunla rakibini takımın gol makinesi Senagalli Ousmane Fall’in gollariyle 2-0 mağlup etmeyi başaran ASD Eflanispor’da yüzler gülüyor.

BAL Ligine (Bölgesel Amatör Lig)  yükselme maçında geçen yıl Rüzgarlı Futbol Kulübü ile oynadığı final maçını son dakikada kaçırdığı penaltı ile kaybeden ASD Eflanispor Safranboluspor ile oynayacağı kritik karşılaşmaya da iddialı hazırlanıyor.

19 Mayıs Pazar günü Dr. Necmettin Şeyhoğlu stadyumunda saat 16’da oynanacak final maçı öncesi Eflani’de adeta seferberlik ilan edildi.

Eflani’nin yeni Belediye Başkanı Hüsnü Akın’ın da tam destek verdiği ASD Eflanispor için ilçenin cadde ve sokakları bayrak ve pankartlarla süslendi.

İrfan Topçu başkanlığındaki ASD Eflanispor 2 yıldır son anlarında kaybettiği final maçları için bu defa işi sıkı tutuyor. İlçe halkıyla bütünleşen, başta İstanbul olmak üzere şehir dışında yaşayan çok sayıda Eflanili’den destek gören takımın BAL liginde mücadele etmesi için yoğun mesai harcayan Başkan Topçu “Eflani, ASD Eflanispor için adeta kenetlendi. Müthiş bir hava yakaladık. Safranboluspor ile 19 Mayıs’ta yapılması öngörülen final maçında kıymetli hemşerilerimize çifte bayram yaşatmak istiyoruz. Eflansipor taraftarları bu maçı heyecanla bekliyorlar. Takımımızda motivasyon üst düzeyde. İyi oynayıp Eflanispor olarak gelecek yıl Karabük’ü BAL liginde temsil etmek istiyoruz” dedi.

19 Mayıs Pazar günü Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda saat 16:00’da başlayacak final maçı ASD Eflansipor taraftarları için B Tribünü ile kuzey kale arkası, Safranboluspor taraftarları için de A tribünü ile güney kale arkası bölümlerinin ayrıldığı öğrenildi.