Kayıtlar 25 Haziran’da Başlıyor

Kayıtlar 25 Haziran’da Başlıyor

Yayın: 21.06.2024 14:32
Paylaş:
A+ A-

Eskipazar Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenecek olan ‘Yaz Okulu’ için ön kayıtlar başladı.

Ön kayıt için son başvuru tarihi 25 Haziran olarak açıklanırken, kayıt işlemleri ön kayıtların tamamlanmasının ardından yapılacak çalışmalarla kesinleşecek ve yaz okulu 1 Temmuz 2024 tarihinde başlayacak. Yaz tatilini verimli ve eğlenceli geçirmek isteyenlerin başvurularını geç kalmadan yapmaları istendi.

Yaz Okulu programında çeşitli atölyeler ve sportif faaliyetler yer alacak. Kur’an-ı Kerim Atölyesi, Değerler Eğitimi Atölyesi, Temel Robotik Kodlama, El Sanatları Atölyesi, Kitap Okuma Atölyesi, Yunus Emre Atölyesi gibi kültürel ve eğitim odaklı etkinliklerin yanı sıra güreş, badminton, voleybol gibi sportif faaliyetler de düzenlenecek. Ayrıca İngilizce ve Osmanlıca Dil Eğitimleri Atölyesi de katılımcıların dil becerilerini geliştirmelerine katkı sağlayacak.

Eskipazar Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü yetkilileri, yaz okulunun çocuklar ve gençler için dolu dolu bir yaz tatili sunacağını belirterek, ailelerin çocuklarını bu fırsattan yararlandırmaları için zamanında başvuru yapmalarını tavsiye etti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Bolu’da selden etkilenen mahalle sakinlerine afetlerle mücadele anlatıldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 03.07.2024 00:52
Paylaş:
A+ A-

BOLU (AA) – Bolu AFAD İl Mürürlüğü ekipleri, 2023'te meydana gelen selden etkilenen mahalle sakinlerine yönelik bilgilendirme çalışması yaptı.

AFAD ekipleri, geçen yıl kuvvetli yağışların ardından yaşanan selden zarar gören Paşaköy Mahallesi'nin sakinleriyle mahalle konağında bir araya geldi.

Başta sel felaketi olmak üzere afetlerle mücadelede alınması gereken tedbirlerin anlatıldığı broşürler, mahallelilere verildi. AFAD İl Müdür Vekili Celal Kürşat Bozkurt da vatandaşları bilgilendirdi.

Bozkurt, 2023'te derelerin taşması sonucu Paşaköy Mahallesi'nde 13 evin zarar gördüğünü ve buralarla ilgili gerekli çalışmaların yapıldığını belirterek, afet öncesi alınan tedbirler sayesinde büyük çaplı zararların önüne geçildiğini vurguladı.