Halil Kızılyer tarafından
04 Temmuz, 2024 12:03 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Gençlik kampları sona erdi

Ovacık Sporcu Kamp Eğitim Merkezinde 1 Temmuz günü başlayan gençlik kampları 4 Temmuz’da sona erdi. Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen 50 genç kamp faaliyetlerine katılırken, kampa gelen gençler, doğa yürüyüşü, sokak oyunları, müzik, voleybol, basketbol, futbol, kitap okuma, halk oyunları, el sanatları, macera parkuru, paintball, dağ bisikleti, okçuluk, mini golf gibi çeşitli kamp aktiviteleri ile hem eğlendiler hem öğrendiler. Gençlik kampları ile ilgili bir açıklama yapan  Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven “ Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz  tarafından gençlerin Sosyal, kültürel, zihinsel ve bedensel gelişimlerini sağlamak, özgüven duygusu ve planlı yaşam alışkanlığı kazanımı konusunda destek olmak, sporun çeşitli duygularıyla tanışmasına katkı sağlamak, zararlı alışkanlıklardan korumaya yönelik çalışmalarda bulunmak, milli ve manevi değerler ile etik ve insani değerler konusunda farkındalığını arttırmak, kültürler arası farklılıkların zengin olduğu bilincini arttırmak, amacıyla planlamış olduğu gençlik kampları programları kapsamında Ovacık Sporcu Kamp Eğitim Merkezinde 01-04 Temmuz 2024 tarihleri arasında doğa kampı düzenledik. Ülkemizin çeşitli illerinden gelen 50 gencimiz kamp faaliyetlerine katıldı. Kampımıza gelen gençlerimiz doğa yürüyüşü, sokak oyunları, müzik, voleybol, basketbol, futbol, kitap okuma, halk oyunları, el sanatları, macera parkuru, paintball, dağ bisikleti, okçuluk, mini golf gibi çeşitli kamp aktiviteleri ile hem eğlendiler hem öğrendiler” dedi.
blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2025 00:42 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Samsun’da koca dehşeti: Uzaklaştırma kararı bulunan eşini sokak ortasında öldürdü

Samsun’da bir kişi, uzaklaştırma kararı bulunan boşanma basamağındaki 3 çocuk annesi karısını sokak ortasında kurşun yağdırarak öldürdü.
Olay, Samsun’un Canik ilçesi Karşıyaka Mahallesi Ok Sokak üzerinde saat 22.15 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Emrah Akpınar (38) boşanma etabında olduğu, hakkında uzaklaştırma kararı bulunan 3 çocuk annesi eşi Emine Akpınar’a (36) sokak ortasında tabancayla kurşun yağdırarak başından vurdu. Silah sesleri üzerine olay yerine polis ve ambulans sevk edildi. Olay yerine giden polis ve sıhhat grupları Emine Akpınar’ın sokak ortasında hayatını kaybettiğini tespit etti. Emine Akpınar’ın yakınları olay yerine gelerek acı haberi alınca hudut krizi geçirdiler. Baygınlık geçirenler ambulansla hastaneye kaldırıldı. Emine Akpınar’ın cansız vücudu otopsi için Adli Tıp Kurumu Samsun Küme Başkanlığına gönderildi. Polis olaydan sonra kaçan Emrah Alpınar’ı yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.