KBÜ ve Karabük İdman Yurdu SK Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
Karabük Üniversitesi (KBÜ) ile Karabük İdman Yurdu Spor Kulübü arasında önemli bir iş birliği protokolü imzalandı. Protokol, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık ve Karabük İdman Yurdu Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Adem Aydım tarafından imzalandı.
Karabük Üniversitesi’nde gerçekleşen törende, Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık, Yönetim Kurulu Başkanı Adem Aydım, Genel Müdür Ahmet Ercan Çitli ve Teknik Sorumlu Ersin Büyüktepe’yi makamında ağırladı. Ziyarete ayrıca, Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Solmaz ve Prof. Dr. Elif Çepni, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Nihat Yılmaz ve Hasan Doğan Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bahadır Kayışoğlu da katıldı.
Görüşmede, Rektör Kırışık ve Başkan Aydım, iki kurum arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi ve gelecekte yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu. Görüşmenin sonunda, iş birliği protokolü resmi olarak imzalandı.
Bu protokol çerçevesinde, Karabük Üniversitesi Hasan Doğan Spor Bilimleri Fakültesi, Karabük İdman Yurdu Spor Kulübü bünyesindeki antrenörler ve diğer eğitmenler için bilimsel faaliyetler düzenleyecek. Ayrıca, kulüp sporcularının sportif performanslarının ölçümü, değerlendirilmesi, takibi, sportif yetenek taraması ve yönlendirilmesi konularında kapsamlı çalışmalar yapılacak. Bu iş birliği, Hasan Doğan Spor Bilimleri Fakültesi bölümlerinin eğitim öğretim faaliyetlerinin, özellikle İş Yeri Mesleki Eğitimi programlarının, gerçekleştirilmesini de amaçlıyor.
Tören, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.
Trendyol Muhteşem Lig’in 35. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Galatasaray, Trabzon’a geldi.
Galatasaray, Trendyol Harika Lig’in 35. haftasında Trabzonspor ile deplasmanda oynayacağı maç için kente geldi. Trabzon Havalimanı’na ulaşan Galatasaray için geniş güvenlik tedbirleri alınırken, sarı-kırmızılı grup polis eşliğinde kendilerini bekleyen otobüsle konaklayacakları otele hareket etti.