blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
08 Mayıs, 2025 12:50 tarihinde yayınlandı

Trabzonspor, büyük maç galibiyeti hasretini sonlandırmak istiyor

Trabzonspor; Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’a karşı 8 maçlık galibiyet hasretini cumartesi günü sarı-kırmızılıları yenerek sonlandırmak istiyor.
Trendyol Muhteşem Lig’in 35. haftasında Trabzonspor, cumartesi günü saat 19.00’da Galatasaray’ı konuk edecek. Bordo-mavililer, 2024 yılının ocak ayından itibaren Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile oynadıkları müsabakalarda istediği sonuçları alamıyor. Karadeniz takımı, kelam konusu kadrolara karşı son galibiyetini, 4 Kasım 2023 tarihinde son olarak İstanbul’da Fenerbahçe’yi 3-2 mağlup ederek almıştı.
Trabzonspor, Fatih Tekke idaresinde bu hasretini sonlandırmak istiyor. Bu üç grubuna karşı 2024 yılını galibiyetsiz geçiren Karadeniz grubu, 2025 yılında ise bu hasreti uzatmak istemiyor. Bordo-mavililer, bu gruplarla oynadığı son 8 maçta 7 yenilgi, 1 beraberlik aldı.
Trabzonspor’un, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile oynadığı son 8 maç ve sonuçları şöyle:

21 Ocak 2024
Trabzonspor: 1 - Galatasaray: 5

4 Şubat 2024
Beşiktaş: 2 - Trabzonspor: 0

17 Mart 2024
Trabzonspor: 2 - Fenerbahçe: 3

15 Eylül 2024
Trabzonspor: 1 - Beşiktaş: 1

3 Kasım 2024
Trabzonspor: 2 - Fenerbahçe: 3

16 Aralık 2024
Galatasaray: 4 - Trabzonspor: 3

15 Şubat 2025
Beşiktaş: 2 - Trabzonspor: 1

6 Nisan 2025
Fenerbahçe: 4 - Trabzonspor: 1

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
14 Haziran, 2025 21:25 tarihinde yayınlandı

Safranbolu’da ayakkabılıkta zehirli engerek paniği

Karabük'ün Safranbolu ilçesine bağlı Bostanbükü köyünde bir evin girişindeki ayakkabılıkta gizlenen zehirli engerek yılanı paniğe yol açtı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen Safranbolu İtfaiyesi ekipleri, dikkatli bir operasyonla yılanı yakalayarak doğal yaşam alanına bıraktı.
Olay, Sümbül Sokak'ta bulunan bir konutta meydana geldi. Evin giriş kapısında yer alan ayakkabılıkta yılanı fark eden ev sakinleri durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, ayakkabılık arkasına saklanmış halde bulunan engerek yılanını özel ekipmanlarla kontrollü bir şekilde yakaladı.
İtfaiye erleri, Türkiye'nin en tehlikeli yılan türlerinden biri olan ve zehriyle ciddi sağlık problemlerine yol açabilen engerek yılanını doğaya salmadan önce su verdi. Ekipler, yılanı "Hadi güle güle, yolun açık olsun" sözleriyle uğurlayarak doğaya bıraktı.
Safranbolu İtafiyesi, yaz aylarında sıcak hava ve doğaya yakın yaşam alanlarının bu tür sürüngenlerin yerleşim yerlerine yaklaşmasına neden olabileceğini belirterek dikkatli olunması çağrısında bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin