Berkay Doğan tarafından
26 Temmuz, 2024 13:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Yaşar Kaptan Çebi Futbol Sahası Yeni Sezona Hazır

Karabük İdman Yurdu'nun kullandığı Yaşar Kaptan Çebi antrenman sahası, yapılan kontroller ve bakımlar sonrası eski ihtişamına kavuştu. Bir süre önce otopark yapılacağı gerekçesiyle gündeme gelen ve kaderine terk edilen tesis, Karabük İdman Yurdu Kulüp Başkanı Adem Aydım'ın girişimleriyle yeniden canlandı. Saha sorumlusu olarak görevlendirilen Şemsettin Değirmenci'nin yoğun çabaları ve emekleri sayesinde saha, yemyeşil çimlere sahip bir tesis haline getirildi. Çam ağaçları arasında yer alan Yaşar Kaptan Çebi Futbol Sahası, doğal yapısını koruyabilen nadir tesislerden biri olmayı başardı. Karabük İdmanyurdu FK başkanı Adem Aydım gazetemize yaptığı açıklamada saha yenilenme masraflarının yaklaşık 1 milyon TL tuttuğunu, yenilenen sahada kulüp oyuncuları bu sezon hazırlıklarını yapacağını duyurdu.

Tesislerin Yeniden Hayata Geçirilmesi Gerekiyor

Başkan Adem Aydım ve saha sorumlusu Şemsettin Değirmenci'nin çalışmaları, Karabük spor camiası tarafından takdirle karşılanıyor. Ancak, sahaya yakın olan kulüp binası ve altyapı tesisleri hala atıl durumda bulunuyor. Bu tesislerin bir an önce bakıma alınarak hizmete açılması büyük önem taşıyor. Kullanılmayan bu tesislerin kötü amaçlarla kullanılmasının önüne geçmek için, yetkililerin acilen harekete geçmesi gerekiyor.
blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
15 Nisan, 2025 22:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Vatandaşı dolandıran sahte jandarmalar gerçek jandarmadan kaçamadı

Kastamonu’da kendilerini jandarma çalışanı tanıtarak bir vatandaşı dolandıran dolandırıcılar, jandarma grupları tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Olay, Kastamonu’nun Tosya ilçesine bağlı Çaybaşı köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, N.İ. isimli şahsı telefonla arayarak kendisini jandarma çalışanı olarak tanıtan dolandırıcı, isminin bir cinayet olayına karıştığını ve konutuna gelerek olayı anlatacaklarını söyledi. Daha sonra N.İ.’nin meskenine gelen 3 dolandırıcı, para karşılığı isminin karıştığı cinayet suçlamasını kaldıracaklarını söyleyerek N.İ.’den bir ölçü altın ve nakit para alarak kayıplara karıştı. Bir müddet sonra dolandırıldığını anlayan N.İ., 112 Acil Davet Merkezini arayarak yardım istedi.
İhbar üzerine Kastamonu Vilayet Jandarma Komutanlığı takımları tarafından yapılan çalışmalar ve kamera incelemeleri sonucunda olayı gerçekleştiren Ö.T.S., O.K. ve A.A.’nın kimlikleri tespit edildi. 3 kuşkulu Çorum’un Kargı ilçesinde yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler süreçlerinin akabinde adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkartılan şahıslardan O.K. tutuklanırken, Ö.T.S. ve A.A. ise isimli denetim kuralıyla hür bırakıldı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.