Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
08 Haziran, 2015 10:10 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Dünyanın En Uzun Kızı Oyunu Kullanamadı

2 metre 17 cm'lik boyuyla 18 yaş altında dünyanın en uzun kızı olarak Guinness Rekorlar Kitabı'na giren Rümeysa Gergi, ilk olunu kullanmak için geldiği okulda oy sandığının ikinci katta olması nedeniyle oyunu kullanamadı. Safranbolu Altın Safran İlköğretim Okulu'nda 1049 nolu sandıkta oy kullanacak olan Rümeysa Gelgi, oy sandığının ikinci katta olması nedeniyle oyunu kullanamadı. Dünyanın en uzun kızı ünvanına sahip olan Gelgi, hayatında ilk kez oy kullanacağını ancak bu gerçekleşmediğinden çok üzüldüğünü söyledi. "Bu benim için bir ilk olacaktı. Fakat nasip olmadı" diyen Rümeysa, “İnşallah bu seçimler ülkemiz için hayırlı olur. Bu aslında bizim son günlerdeki yoğunluğumuzdan kaynaklandı. Seçim sürecini iyi takip edemedik ne yazık ki. Fiziksel engelimi İlçe Seçim Kurulu'na bildirmekte geç kaldık. Fiziksel engelimden dolayı kesinlikle merdiven çıkamıyorum. Benim oy kullanacağım sandığın üst katta olması nedeniyle oraya çıkamadığım için oy kullanamadım maalesef. Safranbolu Belediye Başkanımız Necdet Aksoy bizleri telefonla aradı. Oy kullanabilmem için elinden geleni yaptı. Fakat bazı prosedürler değiştirilemiyor. Bu sene böyle oldu. İnşallah bir daha ki seçimlerde diyelim. Tabii ki üzüldüm. 18 yaşına girmiş bir birey olarak bende görevimi gerçekleştirmek isterdim” dedi.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2025 18:58 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Kazada aracın altında kalmaktan son anda kurtuldu

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde park halindeki otomobile çarpan araçtaki kadın sürücü yaralandı. Diğer sürücünün ise araçların altında kalmaktan son anda kurtulduğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Kaza, Emek Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, seyir halindeki bir otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında park halinde bulunan araca çarptı. Bu sırada, park halindeki otomobilin ön tamponunda diz çökerek işlem yaptığı öğrenilen Mustafa K.K., çarpmanın etkisiyle yere düştü. Araçların altında kalmaktan son anda kurtulan vatandaş kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Kaza anı, çevrede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Mustafa K.K.’nin aracının önünde çalıştığı sırada yaşanan çarpma ve yere düşme anı yer aldı.
Kazada otomobil sürücüsü de hafif şekilde yaralanırken ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Yaralı sürücünün tedavisi ayakta tamamlandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.