Yeliz Karaoğlu tarafından
02 Eylül, 2024 11:38 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Başkan Çetinkaya “Ekiplerimiz 7/24 görev başında”

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya Karabük’te Karabük Belediyesi’nin hava muhalefeti nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı Karabük Belediyesi ekiplerinin  7/24 görev başında olduğunu söyledi. Göreve geldikleri gün itibari ile yaşanabilecek sel baskınları ile ilgili önceden Karabük’te buluna derelerde temizliklerin yapıldığını belirten Başkan Özkan Çetinkaya “Şehrimiz iki gündür yoğun bir şekilde yağış almakta. Göreve geldiğimiz Nisan ayında bu tür yağışları ön görerek 8 adet derenin temizliğini yapmıştık. Yapılan bu temizliklerden sonra  bu bölgelerde hiçbir sıkıntı yaşamadan süreci atlattık. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden aldığımız uyarılar kapmasında Karabük Belediyesi olarak vatandaşlarımızın mal ve can güvenliğini korumak amacıyla gerekli tüm tedbirleri aldık. Beklenen hava şartlarına karşı oluşabilecek olumsuzluklara karşı ekiplerimiz 7/24 görev başında. Özellikle su baskınları, ağaç devrilmeleri, çatı uçması risklerine karşı tüm ilgili birimlerimiz hazırlıklı olup, acil müdahale ekiplerimiz şehrimizin kritik noktalarında ekiplerimiz konuşlandırılmıştır. Alınan önlemler çerçevesinde cadde ve sokaklarımızda mazgal temizleme çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir”
blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2025 00:42 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Samsun’da koca dehşeti: Uzaklaştırma kararı bulunan eşini sokak ortasında öldürdü

Samsun’da bir kişi, uzaklaştırma kararı bulunan boşanma basamağındaki 3 çocuk annesi karısını sokak ortasında kurşun yağdırarak öldürdü.
Olay, Samsun’un Canik ilçesi Karşıyaka Mahallesi Ok Sokak üzerinde saat 22.15 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Emrah Akpınar (38) boşanma etabında olduğu, hakkında uzaklaştırma kararı bulunan 3 çocuk annesi eşi Emine Akpınar’a (36) sokak ortasında tabancayla kurşun yağdırarak başından vurdu. Silah sesleri üzerine olay yerine polis ve ambulans sevk edildi. Olay yerine giden polis ve sıhhat grupları Emine Akpınar’ın sokak ortasında hayatını kaybettiğini tespit etti. Emine Akpınar’ın yakınları olay yerine gelerek acı haberi alınca hudut krizi geçirdiler. Baygınlık geçirenler ambulansla hastaneye kaldırıldı. Emine Akpınar’ın cansız vücudu otopsi için Adli Tıp Kurumu Samsun Küme Başkanlığına gönderildi. Polis olaydan sonra kaçan Emrah Alpınar’ı yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.