Süper Lig’den 10 kulüp, PFDK’ye sevk edildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.09.2024 08:15
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Trendyol Süper Lig'den 10 kulübü Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

TFF'den yapılan açıklamada, Süper Lig'in 6. haftasında oynanan maçlarda yaşanan çeşitli disiplin ihlalleri nedeniyle Antalyaspor, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Gaziantep FK, Göztepe, Kasımpaşa, Samsunspor, Bodrum FK ve Konyaspor'un disipline gönderildiği belirtildi.

Antalyaspor karşılaşmasında kırmızı kart gören Kasımpaşa'nın Hırvat oyuncusu Josip Brekalo'nun da kural dışı hareketleri sebebiyle tedbirli olarak PFDK'ye sevk edildiği aktarıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

KTÜ Creatiny Su Üstü Takımı TEKNOFEST’in İnsansız Deniz Aracı Yarışmasında birinci oldu

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.09.2024 12:07
A+ A-

TRABZON (AA) – Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Creatiny Su Üstü Takımı, Adana'da 2-6 Ekim'de gerçekleştirilecek Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) kapsamında ilk kez düzenlenen İnsansız Deniz Aracı Yarışması'nın Mersin'deki finalinde birincilik elde etti.

KTÜ Rektörlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Mersin'de bu yıl ilk kez düzenlenen “TEKNOFEST İnsansız Deniz Araçları Yarışması”na, KTÜ Creatiny Su Üstü Takımı'nın damgasını vurduğu belirtildi.

Takımın danışmanlığını Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Dursun Murat Sekban'ın yaptığı aktarılan açıklamada, kaptanlığı Hacer Ceylan, mekanik sorumluluğu da Selin Çayır, Oğuz Mutlu, Kemal Aybars Işık, Samet Buğrahan Altay ve Denizhan Şen'in üstlendiği aktarıldı.

Açıklamada, Şafak Şengül, Berat Keskin ve Ahmet Sarı'nın da elektronik sorumlusu olduğu vurgulanarak, Ceren Yedican ve Irmak Ezgi Çimen'den oluşan Creatiny Su Üstü Takımı'nın, manuel ve otonom sürüş görevlerini başarıyla tamamlayarak TEKNOFEST İnsansız Deniz Araçları Yarışması şampiyonu olduğu kaydedildi.

Nöbetçi Eczaneler

Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455

Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331