Emlak Konut, Düsseldorf’ta Nobel Immo 24 Fuarı’nda Türkiye’deki gayrimenkul sektörünü tanıtacak

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.09.2024 20:30
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Emlak Konut GYO'nun katkılarıyla 27-29 Eylül'de Almanya'nın Düsseldorf şehrinde düzenlenecek Nobel IMMO 24 Fuarı'nda, Avrupa'da yaşayan Türk vatandaşları ve yabancı yatırımcılara Türkiye'deki gayrimenkul sektörü tanıtılarak, yatırım imkanları sunulacak.

Şirketten yapılan açıklamada, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesindeki Emlak Konut GYO'nun, sektöre ivme kazandıracak projeleriyle Düsseldorf'taki “Nobel Immo 24 Fuarı”nda katılımcılarla buluşacağı bildirildi.

Türkiye'den 40'a yakın gayrimenkul şirketinin yer alacağı ve ülkenin gayrimenkul sektörüne yönelik tanıtım ve satış çalışmalarının gerçekleştirileceği fuarda, Avrupa'da yaşayan Türk vatandaşları ve yabancı yatırımcılara Türkiye'deki gayrimenkul sektörü tanıtılarak, yatırım imkanı sunulacağı ifade edilen açıklamada, Düsseldorf'ta ilk kez yapılacak fuarın, Emlak Konut'un katkılarıyla Türkiye merkezli Nobel Şirketler Gurubu'nun iştiraki Nobel Messe tarafından düzenleneceği belirtildi.

Detaylı bilgi için Emlak Konut GYO'nun internet adresi veya telefon numarasıyla iletişime geçilebileceğine işaret edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Emlak Konut GYO, fuarda prestijli projeleriyle yer alacak. Projeler arasında Yeni Fikirtepe, Emlak Konut Çınarköy Evleri, Balıkesir Emlak Konutları, Allsancak, Barbaros 48, Batı Yakası, Evora İzmir, Meydan Başakşehir, Next Level İstanbul, Nişantaşı Koru, Yeni Levent, Tual Asya, Tual Gölyaka, Gölyaka İstanbul, Park Yaşam Antalya ve Nezihpark Bahçekent bulunuyor. Fuarda birçok farklı gelir grubuna hitap eden toplam 16 projenin tanıtımı gerçekleştirilecek.”

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Deloitte Türkiye, “Deloitte ile Piyasa Güncellemesi” etkinliğini düzenledi

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.09.2024 00:37
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Deloitte Türkiye tarafından düzenlenen “Deloitte ile Piyasa Güncellemesi” etkinliği iş dünyası ve vergi profesyonellerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Türkiye'de faaliyet gösteren çok uluslu şirketler, vergi uzmanları ve iş profesyonellerinin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte, vergi düzenlemeleri ve yeni dönem yol haritası üzerine değerlendirmeler yapıldı. Etkinlikte, yeni vergi düzenlemelerinin yanı sıra küresel uygulamalar ve vergi dünyasındaki teknolojik dönüşüm de güncel uygulamalar üzerinden ele alındı.

“Deloitte ile Piyasa Güncellemesi” etkinlikleri 30 Eylül'de Ankara'da, 3 Ekim'de İzmir'de düzenlenecek buluşmalarla devam edecek.

“Mali Mevzuatta Gündem” başlıklı ilk oturumda Deloitte Türkiye Vergi Hizmetleri Ortağı Niyazi Çömez, 7524 Sayılı Kanun'un getirdiği yenilikler hakkında katılımcılara detaylı bilgi sundu. Yurt içi asgari kurumlar vergisi uygulamasının yanı sıra, vergiye uyum ve kayıt dışı ekonomiyle mücadele gibi konular üzerinde duruldu. Çömez'in sunumunda, yeni düzenlemelerin iş dünyasına etkileri geniş bir çerçevede ele alındı.

“Küresel Asgari Kurumlar Vergisi Uygulaması” başlıklı oturumda ise Deloitte Vergi Hizmetleri Ortağı Çağatay Yüce, OECD'nin Sütun II düzenlemeleri çerçevesinde küresel asgari kurumlar vergisi uygulamalarını anlattı. Yüce, çok uluslu şirketlerin Türkiye'de karşılaşacağı yüzde 15'lik asgari kurumlar vergisinin detaylarını ve uluslararası vergi uyum süreçlerinin nasıl işleyeceğini katılımcılara aktardı. 7524 Sayılı Kanun çerçevesinde yapılan düzenlemeler yerel ve küresel boyutlarıyla değerlendirildi.

Etkinlikte üçüncü oturum “Yaratıcı Yapay Zeka ve Vergide Dönüşüme Etkisi” başlığıyla gerçekleşti. Teknoloji ve vergi alanlarının kesişiminde uzmanlaşan Deloitte Türkiye Vergi Hizmetleri Ortağı İsmail Yavuz ve Deloitte Türkiye Cloud, Data ve AI Ortağı Barış Yenidünya, yaratıcı yapay zekanın dünyada geldiği nokta, yetenekleri, gelecekte ulaşacağı nokta, vergi süreçlerindeki teknolijik dönüşüme etkisi üzerine kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi.

Yavuz ve Yenidünya, geleceğin vergi profesyonellerinin nasıl bir donanıma sahip olması gerektiğini vurgularken, veri odaklı stratejik iç görüler ve teknolojik becerilerin önemini ön plana çıkardı.

Nöbetçi Eczaneler

Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455

Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331