“Türk Milletinin her evladı hiç çekinmeden canını ortaya koymuştur”

“Türk Milletinin her evladı hiç çekinmeden canını ortaya koymuştur”

Yayın: 19.09.2017 00:04
Paylaş:
A+ A-

Eskipazar Kaymakamı Samet Serin “19 Eylül Gaziler Haftası” dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Türk Silahlı Kuvvetlerinin ebedi başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ‘mareşal’ rütbesi ve ‘gazi’ unvanının verilişinin 96’ıncı yıl dönümünde, vatanın bölünmez bütünlüğü, devletin bekası ve milletin birliği uğruna canlarını ortaya koyan, şehitliğe niyet eden ve gazilik rütbesine yükselen kahramanları şükran ve minnetle anıyoruz. Türk milletinin her evladı asker, polis, sivil demeden ‘Mevzubahis olan vatan ise, gerisi teferruattır.’ anlayışı içinde varlığımız, birliğimiz, kardeşliğimiz, vatanımız, bayrağımız ve özgürlüğümüz uğrunda hiç çekinmeden canını ortaya koymuştur. Bu duygu ve düşüncelerle Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal etmiş tüm gazilerimizi saygıyla anıyor, hayatta olan gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Artvin’de çocuğa cinsel istismar suçundan aranan kadın hükümlü yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 04.05.2024 21:18
Paylaş:
A+ A-

ARTVİN (AA) – Artvin'de, çocuğun nitelikli cinsel istismarı suçundan aranan kadın hükümlü yakalandı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İI Jandarma Komutanlığı, Hopa İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Suç Araştırma Timi, “12 yaşını tamamlamamış çocuğun nitelikli cinsel istismarı” suçundan 8 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.Ü'nün yakalanması için müşterek çalışma yürüttü.

Ekipler, “hayasızca hareketlerde bulunma”, “bir kimseyi fuhşa teşvik etmek, fuhuş yaptırmak, fuhşa aracılık etmek veya yer temin etmek” suçlarından 6 kaydı da olan 46 yaşındaki S.Ü'yü yakaladı.

S.Ü, jandarma ve adliyedeki işlemlerin ardından Artvin Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi.

Açıklamada, İl Jandarma Komutanlığının sokakların suçlulardan arındırılması ve vatandaşın güvenliği için çalışmalara devam ettiği kaydedildi.