Türkmenistan Büyükelçisi Rektör Polat’ı ziyaret etti

Türkmenistan Büyükelçisi Rektör Polat’ı ziyaret etti

Yayın: 07.11.2017 23:10
Paylaş:
A+ A-

Türkmenistan’ın Ankara Büyükelçisi İşankuli Amanlıyev Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat’ı ziyaret etti.

Rektörlük makamında sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Güneş, Genel Sekreter Prof. Dr. Mücahit Coşkun ve Türkmenistan Ankara Büyükelçiliği 3. Katibi Guvanç Yazmemmedov da yer aldı.

Büyükelçi Amanlıyev Rektör Polat’a Karabük Üniversitesi’nde okuyan Türkmenistanlı öğrenciler ile bir araya gelme fırsatı verdikleri için teşekkür ederek bu buluşmadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Türkmenistanlı öğrencileri Karabük Üniversitesi’nde okumalarından dolayı çok memnun ve mutlu gördüğünü ifade eden Amanlıyev, “Biz de Büyükelçilik olarak onların yanında olduğumuzu göstermek istedik. Hal hatırlarını sorduk, derslerine iyi çalışmalarını tembihledik.” dedi.

Rektör Prof. Dr. Refik Polat ise konuk Büyükelçiyi Karabük Üniversitesi’nde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. “Türkmenistanlı öğrencileri yabancı olarak değil kendimizden görüyoruz” diyen Rektör Polat, ”Türkmenistanlı öğrencilerimiz problemleri olduğu zaman bizler bu problemi çözmek için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız.” ifadelerini kullandı.

Görüşme birlikte yenilen öğle yemeğinin ardından sona erdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Rize’de uyuşturucu operasyonunda 25 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 01.05.2024 08:12
Paylaş:
A+ A-

RİZE (AA) – Rize'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 25 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kentte uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan kişi ve gruplara yönelik operasyon gerçekleştirildi.

Şüphelilerin üst ve araçlarında yapılan aramalarda, 113 gram sentetik uyuşturucu, 3 gram esrar, 188 uyuşturucu hap ele geçirildi.

Gözaltına alınan 25 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.