Başkent EDAŞ, Zorlu Kış Şartlarına Hazır!

Başkent EDAŞ, Zorlu Kış Şartlarına Hazır!

Yayın: 08.12.2017 22:59
Paylaş:
A+ A-

Elektrik dağıtımı alanında sahip olduğu birikim ve sorumluluk bilinci ile hareket eden Başkent EDAŞ’ın, zorlu kış şartlarında da müşterilerine kesintisiz hizmet vermek için tüm hazırlıklarını tamamladığı haber verildi.

Başkent Bölgesi’nin elektrik dağıtımını yapan Başkent EDAŞ, önümüzdeki dönemde sert kış koşullarında oluşabilecek olumsuzlukların önüne geçmek için tüm gerekli önemlerini aldı. Müşterilerine kesintisiz hizmet verme hedefi ile sorumluluk bölgesinde olan 7 ilde seferberlik ilan eden Başkent EDAŞ, öncelikle operasyon merkezlerini sert hava koşullarında ihtiyaç duyulacak malzemelerinin tedariği sağlayarak hazırlıklarında ilk adımı attı. Bu hazırlıklarına ek olarak,

– Hat ve trafo bakımları,
– Olası kesintiler için alınan mobil jeneratörlerin bakımının yapılması ve hazır hale getirilmesi,
– Yoğun kar yağan yerlere ulaşım için özel kar aracı temini,
– Kriz koordinasyon merkez noktalarının belirlenmesi ve planlarının güncellenmesi,
– Malzeme stoklarının planlaması gibi çalışmalarını tamamladı.

Tüm çalışmaları hayata geçirecek olan alanında son derece tecrübeli saha ekipleri iş sağlığı ve güvenliği koşullarını sağlamak şartı ile gerektiğinde 24 saat aralıksız görevde kalarak, arıza ve kesintilerin giderilmesi için çalışmalarını yürütecek.

Başkent EDAŞ, bölgesinde 7 milyondan fazla nufüsa hizmet vermenin sorumluluğu ile değer katan çalışmalara imza atmaya, uzun vadeli planlarla yatırımlarını hayata geçirmeye devam edecek.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzon’da üniversite öğrencilerini darbeden 2 minibüs sürücüsü gözaltına alındı

Anadolu Ajansı
Yayın: 03.05.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzon'da fakülteye gitmek için servis kiralayan üniversite öğrencilerini darbeden 2 minibüs sürücüsü gözaltına alındı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Sürmene ilçesindeki Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin minibüslerde yer bulamadıkları için servis kiraladıkları ifade edildi.

Servisin önünün minibüs sürücüleri tarafından kesilerek servis şoförü ve öğrencilerin tehdit ve hakarete uğradıkları, darbedildikleri yönünde sosyal medyada haberler yer aldığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Haberlerle ilgili olarak servis şoförü ve darbedilen öğrencilerin şikayetleri üzerine şüpheliler Ö.D, K.D, H.S. ve S.Y. hakkında Cumhuriyet savcısının talimatıyla başlatılan tahkikat neticesinde şüpheliler Ö.D. ve K.D. gözaltına alınmıştır. Mezkur olayla ilgili Valiliğimizce de çok yönlü inceleme başlatılmıştır.”

KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı da sosyal medya hesabından olay sırasında çekilen video ve yaralanan öğrencinin fotoğrafını paylaşarak, “Öğrencilerimize yapılan bu saldırganlığı şiddetle kınıyor, bu konuda her türlü önlemin alınacağının bilinmesini istiyorum. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman evlatlarımızın yanındayız.” ifadesini kullandı.