“Eğitimde İş Birliği Protokolü” İmzalandı

“Eğitimde İş Birliği Protokolü” İmzalandı

Yayın: 30.12.2017 23:00
Paylaş:
A+ A-

İl Millî Eğitim Müdürlüğü ile Karabük Üniversitesi arasında “Eğitimde İşbirliği ve Öğretmen Eğitimi Protokolü” imzalandı.

Karabük Üniversitesi Rektörlüğünde İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse ve Karabük Üniversitesi Rektörü Refik Polat tarafından imzalanan ve 5 yıl süreyle uygulanacak olan protokol ile; Öğretmenlerin Karabük İli’nde eğitim, öğretim ve yönetime yönelik faaliyetlerinin daha etkin ve verimli gerçekleştirilmesi için hizmet içi eğitimler, çalıştaylar, konferans ve paneller düzenlenmesi, resmi-özel öğretim kurumları ve barınma hizmeti veren yerlerle (pansiyon/apart, stüdyo daire) ilgili personel eğitimleri verilmesi, zümre çalışmalarında işbirliğine gidilmesi, araştırma konularının tespit edilmesi ve eğitimin alt yapısının iyileştirilmesi ile eğitim alanındaki yeni gelişmelerin yakından takip edilmesi amaçlanıyor.

Protokol imza töreninden sonra açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse; protokolün her iki kurumdaki öğretmen, akademisyen ve yöneticiler için hayırlı olması temennisinde bulunarak “Karabük Üniversitesi bizim eğitim-öğretim faaliyetlerimizde en önemli paydaşımızdır. Bu genel protokol ile her türlü işbirliğini daha rahat gerçekleştirebileceğiz. Biz birbirimizin tamamlayıcısı kurumlarız. Protokolün hazırlanmasında emeği geçen mesai arkadaşlarıma ve Karabük Üniversitesi yetkililerine teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun” dedi.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

BAŞKAN KÖSE PROMOSYON PROTOKOLÜNÜ İMZALADI; İŞÇİLER 25 BİN TL ALACAK

Yayın: 08.05.2024 15:36
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediyesi’nde başlayan promosyon süreci içerisinde yapılan ihaleyi kazanan Yapı Kredi bankası Safranbolu Şubesi oldu.

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse Mayıs ayında verilecek 25 bin TL promosyonun mesai arkadaşlarına hayırlı olmasını belirterek Yapı Kredi bankası Safranbolu Şube Müdürü Dursun Doymaz ile anlaşma protokolünü imzaladı.

Safranbolu Belediyesi’nde çalışan işçiler için sevindirici bir gelişme yaşandı. Belediye, Yapı Kredi Safranbolu Şubesi ile yapılan anlaşma kapsamında işçilere toplamda 25 bin TL promosyon ödemesi yapacak. Bu anlaşma, Safranbolu Belediyesi ile Yapı Kredi Safranbolu Şubesi arasında gerçekleştirilen finansal işbirliğiyle hayata geçirildi. Anlaşma ile belediye çalışanlarının maaşlarına ek olarak promosyon ödemesi yapılması kararlaştırıldı. Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, anlaşmanın belediye çalışanlarının ekonomik olarak rahatlamasına ve aile bütçelerine olumlu katkı sağlamasını hedeflediklerini belirtti. Ayrıca, Yapı Kredi Safranbolu Şubesi’nin bu tür sosyal sorumluluk projelerine destek olmasından dolayı memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Yapı Kredi Safranbolu Şubesi Müdürü Dursun Doymaz protokol imza sırasında yaptığı konuşmada, belediye çalışanlarının emeklerinin karşılığını almasının önemli olduğunu vurguladı. Anlaşma ile işçilere yapılan promosyonun, belediye ve banka arasındaki işbirliğinin bir sonucu olarak gerçekleştirildiğini belirtti.

Promosyon ödemeleri, belediye çalışanlarının maaşlarına ek olarak Mayıs ayı içerisinde tek seferde yapılacak. Bu ödemenin, belediye çalışanlarının ekonomik durumlarına olumlu bir katkı sağlaması ve aile bütçelerine bir nebze olsun rahatlık getirmesi bekleniyor.