Halep Türkmenleri İçin Yardımlar Sürüyor

Halep Türkmenleri İçin Yardımlar Sürüyor

Yayın: 08.01.2018 22:03
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşların yararlanabilmeleri için kurulan ve hizmetlerini SAKEM ‘’Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezi’’ bünyesinde sürdüren Hayır Çarşı yılın ilk büyük yardımını yola çıkardı.

Hayır Çarşısı, sosyal yardımlaşma ve dayanışma faaliyetleri kapsamında çeşitli projelerde yer almaya devam ediyor.

Pek çok kişi evinde bulunan eşyaların fazlasını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı arzuluyor. Elinde fazla eşyası olan vatandaşlardan alınarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılan, ‘’Giyecek, ev eşyası, özellikle çocuklar için mama gibi’’ ürünler Hayır Çarşısında, temizlenip paketlenerek hazır hale getiriliyor.

İhtiyaç sahiplerini incitmeden yardım alabilecekleri, yardımseverlerin de gönül rahatlığıyla yardımlarını teslim ettikleri ürünler, Hayır Çarşısı vasıtası ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

“ Veren Elle Alan Eli Buluşturmak “ sloganı ile savaş mağduru Suriye’nin Halep şehrine ve Halep’in güneyindeki Bayır Bucak Türkmenlerine kadar yardım ulaştırılıyor.

Bu kapsamda 2013 yılından bu yana 21 tır yardım Halep şehrine ve Bayır Bucak Türkmenlerine ulaştırıldı. Bu yılın ilk yardım tırı Yağmur Derneği, Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları Platformu ve yardım sever vatandaşların katkılarıyla,‘’ Çeşitli konfeksiyon ürünleri, her türlü gıda, 1 ton helva 400 koli kıyafet’’ ile yardım tırı yola çıktı.

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, insanlığın en önemli işlerinden birinin yardımlaşma olduğunu söyleyerek herkesin yardımlaştığı yerde işlerin yarım kalmayacağını belirtti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

TEB’den emekli çiftçilere 14 bin liraya varan promosyon

Anadolu Ajansı
Yayın: 04.05.2024 08:00
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Türk Ekonomi Bankası (TEB), emekli maaşını TEB'e taşıyan Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) sahibi çiftçi müşterilerine yönelik yeni emekli kampanyası başlattı.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, emekli maaşını 36 ay boyunca TEB'den almayı taahhüt eden ve Harman Kart ve Kredili Mevduat Hesabı (KMH) sahibi emekli maaş müşterileri 14 bin liraya varan nakit promosyon kampanyasından faydalanabilecek.

Emekli müşterileri için özel müşteri hizmet hattı bulunan banka, emeklilerin müşteri hizmetleri hattından ve bankanın internet şubesi ile mobil uygulamasından yapacakları EFT/FAST ve havale işlemlerinden ücret almıyor.

Şubelerde öncelikli hizmet, kredi kartı ücret muafiyeti, emekli maaş müşterilerine özel avantajlı oranlarla ihtiyaç kredisi, günlük nakit çekim imkanı sunan Marifetli Hesap ile birikimlerine avantajlı faiz ve ATM'lerden yüksek çekim limiti, bankanın emeklilere özel paketinde sunduğu hizmetler arasında yer alıyor.

Çiftçi müşteriler tarımsal faaliyetleri için temel girdilerin temininde rol oynayan ve faizsiz dönem avantajıyla geri ödeme imkanı sunan Harman Kart'a avantajlarla sahip olabiliyor. Ayrıca, çiftçiler, bankanın sektörün öncü kurumlarıyla gerçekleştirdiği işbirlikleri kapsamında alışverişlerinde 5 aya varan vade ve sıfır faiz avantajından da yararlanabiliyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyen müşteriler, şubeye gitmelerine gerek kalmadan, mobil ya da internet şubeden başvurularını yapabiliyor.