Kamu-Sen’den KESK’e Anlamlı Ziyaret

Kamu-Sen’den KESK’e Anlamlı Ziyaret

Yayın: 15.10.2015 10:06
Paylaş:
A+ A-

Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi Ahmet Turgut Kurtoğlu ve Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Sendikaların Başkanları ve Yöneticileri dün KESK Dönem Sözcüsü Cevat Soylu’yu ve KESK yöneticilerini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

10 Ekim tarihinde Ankara’da düzenlenen Barış Mitingine Karabük’ten KESK üyeleri de katılmış ve bombalı saldırı sonucu SES Karabük Şube Başkanı Ersin Tetik yaralanmıştı.

Bu kapsamda geçmiş olsun ziyaretlerini kabul eden KESK Dönem Sözcüsü Cevat Soylu yaptığı kısa açıklamada,, Türkiye Kamu-Sen Yöneticilerine teşekkür ederek, ülkenin hepimizin ülkesi olduğunu ve her ne olursa olsun hep birlikte bu topraklarda barış içinde yaşamak için mücadele edeceklerini söyledi.

Yaptıkları ziyarette konuşan Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Ahmet Turgut Kurtoğlu’da ise yaptığı değerlendirmede; “Öncelikle aynı mücadelenin içindeki farklı paydalarız bizler. Her ne kadar dünya görüşlerimiz, meselelerin çözüm noktasındaki çözüm anlayışında farklar olsa da, temel birliğimiz bu ülkenin vatandaşı, bu milletin evlatları olmamız. Aynı şeyi düşünecek fabrikasyon imalatına benzemesi mümkün değil insanların. Bu noktada yaşanan acı oldukça büyük. Dili, dini, ırkı, mezhebi, rengi ne olursa olsun kaybedilen insan. Umarız bu acılar bir daha yaşanmaz. Sizlere sendikam adına geçmiş olsun diyorum” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor’un Samsunspor karşısında 61 puan ve 61. gol hedefi

Anadolu Ajansı
Yayın: 03.05.2024 08:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – SELÇUK KILIÇ – Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında 4 Mayıs Cumartesi günü deplasmanda Yılport Samsunspor ile karşılaşacak Trabzonspor, rakibini yenmesi halinde bu sezon 61 puana, bir gol atması halinde de 61. golüne ulaşmış olacak.

Bordo-mavililer, ligde geride kalan 34 hafta sonunda 18 galibiyet, 4 beraberlik, 12 mağlubiyet ile 58 puan toplayarak 3. sıradaki iddiası sürdürüyor.

En yakın rakibi RAMS Başakşehir'in 6 puan önünde olan Karadeniz ekibi, kalan 4 haftada avantajını devam ettirerek sezonu 3. sırada tamamlamayı hedefliyor.

Karadeniz ekibi, hedefleri doğrultusunda hafta sonunda Yılport Samsunspor'u yenmesi halinde hem kentin plaka kodu 61 puana ulaşmış hem de üçüncülükteki iddiasını daha da güçlendirmiş olacak.

– Geçen sezondan daha iyi performans

Trabzonspor, Yılport Samsunspor'u yenmesi halinde geçen sezondan da 4 puan önde bir performans göstermiş olacak.

Bordo-mavililer, geçen sezon ligde 35 maç sonunda 17 galibiyet, 6 beraberlik ve 12 mağlubiyetle 57 puan toplayarak ligde 6. sırada kendine yer bulmuştu.

Geçen sezon ligin tamamlandığı 36 hafta sonunda 57 puan elde eden Karadeniz ekibi, ligi 6. sırada tamamlayarak Avrupa kupalarına katılma hakkı elde edememişti.

– 61. gole 1 gol kaldı

Trabzonspor, Yılport Samsunspor maçında 61. golünü de atma mücadelesi verecek.

Ligde en son Gaziantep FK'yi 4-2 yenerek 34 maç sonunda 60. golüne ulaşan Karadeniz ekibi, Samsunspor önünde 1 gol atması halinde 61. golünü kaydetmiş olacak.