“Kızılay’ın Dost Eli İyiliğe Mülteci” Programı Gerçekleştirildi

“Kızılay’ın Dost Eli İyiliğe Mülteci” Programı Gerçekleştirildi

Yayın: 19.08.2019 22:17
Paylaş:
A+ A-

Türk Kızılay Karabük Şubesi tarafından gerçekleştirilen ‘Kızılay’ın Dost Eli İyiliğe Mülteci’ projesinin Kapanış ve sertifika takdim programı yapıldı.

Karabük Halk Eğitim Merkezinde yapılan programa Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Seher Berker, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, İşkur İl Müdürü Coşkun Güven, Ticaret İl Müdürü Ferudun Karataş, Bilim Sanayi Teknolojisi İl Müdürü Selahattin Emirsüleymanoğlu,Diş Hastanesi Baş Hekimi Ahmet Ustaoğlu, Türk Kızılay Karabük Şube Başkanı Özcan Büyükgenç, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Dursun Yeşiloğlu , BAKKA Temsilcisi Özkan İrken, Karabük Kızılay Akademi Koordinatörü Abdülkadir Ilgaz, Genç Kızılay Başkanı Ömer Çölova, Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri ile Kızılay gönüllüleri ve Kursiyerler katıldı.

Batı Karadeniz Kalkınma ajansı ve İŞKUR tarafından Desteklenen Proje kapsamında 40 kursiyer öncelikle Türkçe Kursuna katılarak Türkçe öğrendiler ardından da Filografi kursuna katılarak Filografi sanatını öğrenerek gelir getirici bir meslek kazanmış oldular.

Bugünkü kapanış ve sertifika takdim programına katılan tüm değerli Katılımcılarımıza, kursiyerlerimize, projemize destek ve Katkı veren BAKKA, İl Özel İdaresi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İşkur il Müdürlüğü ve Kurs öğretici hocalarımıza teşekkürü borç biliriz.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

BAŞKAN KÖSE PROMOSYON PROTOKOLÜNÜ İMZALADI; İŞÇİLER 25 BİN TL ALACAK

Yayın: 08.05.2024 15:36
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediyesi’nde başlayan promosyon süreci içerisinde yapılan ihaleyi kazanan Yapı Kredi bankası Safranbolu Şubesi oldu.

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse Mayıs ayında verilecek 25 bin TL promosyonun mesai arkadaşlarına hayırlı olmasını belirterek Yapı Kredi bankası Safranbolu Şube Müdürü Dursun Doymaz ile anlaşma protokolünü imzaladı.

Safranbolu Belediyesi’nde çalışan işçiler için sevindirici bir gelişme yaşandı. Belediye, Yapı Kredi Safranbolu Şubesi ile yapılan anlaşma kapsamında işçilere toplamda 25 bin TL promosyon ödemesi yapacak. Bu anlaşma, Safranbolu Belediyesi ile Yapı Kredi Safranbolu Şubesi arasında gerçekleştirilen finansal işbirliğiyle hayata geçirildi. Anlaşma ile belediye çalışanlarının maaşlarına ek olarak promosyon ödemesi yapılması kararlaştırıldı. Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, anlaşmanın belediye çalışanlarının ekonomik olarak rahatlamasına ve aile bütçelerine olumlu katkı sağlamasını hedeflediklerini belirtti. Ayrıca, Yapı Kredi Safranbolu Şubesi’nin bu tür sosyal sorumluluk projelerine destek olmasından dolayı memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Yapı Kredi Safranbolu Şubesi Müdürü Dursun Doymaz protokol imza sırasında yaptığı konuşmada, belediye çalışanlarının emeklerinin karşılığını almasının önemli olduğunu vurguladı. Anlaşma ile işçilere yapılan promosyonun, belediye ve banka arasındaki işbirliğinin bir sonucu olarak gerçekleştirildiğini belirtti.

Promosyon ödemeleri, belediye çalışanlarının maaşlarına ek olarak Mayıs ayı içerisinde tek seferde yapılacak. Bu ödemenin, belediye çalışanlarının ekonomik durumlarına olumlu bir katkı sağlaması ve aile bütçelerine bir nebze olsun rahatlık getirmesi bekleniyor.