Bağımlılıkla Mücadele İlçe Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Bağımlılıkla Mücadele İlçe Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Yayın: 02.10.2019 21:51
Paylaş:
A+ A-

Eskipazar Kaymakamı Muhammed Burak Akköz başkanlığında Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Dönmez, Cumhuriyet Savcısı Sayın İsmail Can Ersin, Jandarma Komutanı Jan. Yzb. Sayın Aydın Aydın, Emniyet Amiri V. Sayın Ufuk Yurtsever ve daire amirlerimizin katılımıyla Kaymakamlık toplantı salonunda ‘Bağımlılıkla Mücadele İlçe Koordinasyon Kurulu’ toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda; Eskipazar okullarında bağımlılıkla mücadele seminerinin verilmesi, Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Komisyonu ve Yeşilay ile birlikte lise ve ortaokullarda eğitim programının verilmesi, alkol, sigara, madde bağımlılığı ve internet bağımlılığı konusunda öğrencilerin bilgilendirilmesi ve broşürlerin dağıtılması ve 10 Ekim 2019 Perşembe günü Gençlik Merkezi Konferans salonunda öğrenci velileri ile toplantı düzenleyerek bağımlılıkla mücadele konusunda velilerin bilgilendirilmesi kararları alındı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tokat’ta deprem nedeniyle evi ağır hasar görenler konteynere yerleşmeye başladı

Anadolu Ajansı
Yayın: 03.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

TOKAT (AA) – Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremlerde evi ağır hasar görenlerin konteynere yerleşmeye başladığını bildirdi.

Sulusaray'da 18 Nisan'da meydana gelen 4,7 ve 5,6 büyüklüğündeki depremler sonrasında bölgede çalışmalar sürüyor.

Vali Hatipoğlu, AA muhabirine, deprem bölgesine konteyner sevkinin devam ettiğini söyledi.

Konteynerlerin kurulma çalışmalarının da sürdüğünü anlatan Hatipoğlu, “Depremden etkilenen vatandaşlarımız için konteyner kurulum çalışmalarımız hızla devam ediyor. Sulusaray'da, Artova'da, Yeşilyurt'ta konteyner kurulumu tamamlandı. Sulusaray'da 56, Artova'da 16, Yeşilyurt'ta 1 konteyner kurulumu yaptık.” dedi.

Konteynerlerin kurulması işlemini ekiplerin yaptığını belirten Hatipoğlu, “Konteynerlerde toplam 327 vatandaşımız yaşıyor. Sulusaray'da 24, Yeşilyurt'ta 19 konteyner daha kuracağız. Devletimizin tüm imkanları ile vatandaşlarımızın yanındayız.” ifadesini kullandı.