Rektör Polat Yeni Bölümler İçin Umut Verdi

Rektör Polat Yeni Bölümler İçin Umut Verdi

Yayın: 14.11.2019 21:41
Paylaş:
A+ A-

Yenice Platformu ve Yenice Yüksekokul Derneği Yöneticileri , geçtiğimiz günlerde Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat’ı ziyaret etti.

Ziyarette Yenice Yüksekokul Derneği Başkanı Mücahit Toprak, Dernek Başkan Vekili Ergün Özgün, Dernek Yöneticileri Mehmet Temel Derebaşı ve Aşkın Uzunkara, Yenice Platformu Yöneticileri Sedat Çakıl , Mehmet Turgut , Muzaffer Şık, Fahri Elieyioğlu, Cemal Karakaş, Tuncay Arslan , Naim Emdi ve Dilek Kocabaş, Yurt Sahibi – İşadamı Ertan Mısırlı ve Mustafa Ayan bulundular.

Yenice Platformu Başkanı Mustafa Akay, İsmet Cebeciooğlu ve Cevdet Abaoğlu ile Yüksekokul Derneği Başkan Vekili Erdal Yirmibeş mazeret bildirirerek ziyarete katılamadılar.

Yüksekokul Derneği Başkanı Mücahit Toprak, grubun sözcülüğünü üstlendi ve Hes konusundaki gelişmeleri anlattı ve Yüksekokula yeni bölümler kurulması konusunda Rektör Polat’dan yardım ve destek istedi.

Gazateci ve Yenice Platformu Üyesi Fahri Elieyioğlu’nun bir sorusu üzerine Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, ” Yenice’de  güzel bir binamız var. Fakat , tüm ülkede olduğu gibi yüksekokulların kontenjanları doldurma sorunu var. Biz , 1- 2  bölüm açılması için YÖK’e teklif getireceğiz. İnşalla h başarırız ” dedi.

Ziyâret sonunda Yenice Platformu ve Yüksekokul Derneği Yöneticileri , Karabük Üniversitesi Senatosunu Yenice’ye davet ettiler.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Milli atlet Şilan Ayyıldız, ABD’deki yarışmada 3’üncü oldu

Yayın: 28.04.2024 15:04
Paylaş:
A+ A-

Milli atlet Şilan Ayyıldız, ABD’de Desert Heat Klasik yarışmasında kadınlar 1500 metrede üçüncülüğü elde etti.

Türkiye Atletizm Federasyonundan yapılan açıklamaya göre ay-yıldızlı atlet Şilan Ayyıldız, ABD’nin Arizona eyaletinde yapılan Desert Heat Klasik yarışmasında piste çıktı.

Şilan Ayyıldız, kadınlar 1500 metrede 4.09.34’lük koşusuyla kendisinin en iyi derecesini yaparken, organizasyonu 3’üncü sırada bitirme başarısı gösterdi.

Türkiye Atletizm Federasyonu milli sporcuyu başarısından dolayı kutladı. (AA)