Çaylı’dan Vergili’ye Geçmiş Olsun Ziyareti

Çaylı’dan Vergili’ye Geçmiş Olsun Ziyareti

Yayın: 02.01.2020 19:08
Paylaş:
A+ A-

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı , geçtiğimiz günlerde ameliyat olan ve görevi başlayan Belediye Başkanı Vergili’yi ziyaret etti.

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı , geçtiğimiz günlerde ameliyat olan ve görevi başlayan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi MHP Yenice İlçe Teşkilatı, Belediye Meclis Üyeleri ,  Yortan Belediye Başkanı  Ali Şık, MHP Yortan Belde Başkanı ile birlikte makamında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Rafet Vergili, iyi dilekleri ve nazik ziyareti için Zeki Çaylı ve beraberindekilere  teşekkür etti.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Bolu Belediye Başkanı Özcan’dan “maden arama ruhsatlarının iptal edilmesi” çağrısı

Anadolu Ajansı
Yayın: 30.04.2024 20:12
Paylaş:
A+ A-

BOLU (AA) – Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “At Yaylası, Pirahmetler ve Kızılağıl bölgelerinde verilen maden arama ruhsatlarının iptal edilmesi”ni istediklerini söyledi.

Özcan, belediyede düzenlediği basın toplantısında, 31 Mart seçimleri öncesi gündeme gelen “Pirahmetler sahasındaki 1200 hektarlık alanda bir firmaya 2021'de altın arama ruhsatı verildiği” haberleri üzerine araştırma yaptıklarını ifade etti.

Konuyu araştırırken At Yaylası ve Kızılağıl bölgesinde de aynı büyüklükteki alanda maden arama ruhsatının verildiğini öğrendiklerini anlatan Özcan, bölgede 13 köyün yaylasının bulunduğunu aktardı.

Maden arama çalışmalarının doğaya zarar vereceğini savunan Özcan, kuşkuların giderilmesi için ruhsatların iptal edilmesini talep etti.

Özcan, “Biz yalan söylüyorsak, yanlış bilgimiz varsa, 'Hayır kardeşim buralara böyle ruhsatlar verilmedi.' desinler.” ifadelerini kullandı.

At Yaylası ve Kızılağıl'ın belediyenin mücavir sahası içerisinde yer aldığını, Pirahmetler'i de bu alana almaya çalıştıklarını belirten Özcan, buralarda belirli yetkilerinin bulunduğunu, maden arama ruhsatı verilirken mücavir saha sahibi olan belediyeden de izin veya görüş istenmesi gerektiğini düşündüğünü sözlerine ekledi.