Yenice Belediye Meclisi Yılın İlk Toplantısını Yaptı

Yenice Belediye Meclisi Yılın İlk Toplantısını Yaptı

Yayın: 04.01.2020 07:48
Paylaş:
A+ A-

Yenice  Belediye Meclisi, 2020 yılının ilk toplantısını yaparak gündemdeki maddeleri görüşerek karara bağladı.

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı başkanlığında yapılan toplantıya, izinli olan Neşe Mısırlı  ve M.Davut Yirmibeş’in  haricindeki tüm meclis üyeleri katıldı. Toplantıda, gündemdeki maddeler  tek tek görüşülerek karara bağlandı. Denetim Komisyonu seçimi de yapılarak  üyeliğe Şevket Demirci, Fehmi Hatıl ve Erdal Yirmibeş seçildiler.  Belediye Başkanı Zeki Çaylı, Denetim Komisyonuna seçilen üyelere çalışmalarında başarılar diledi.

Toplantı sonrası Belediye Başkanı Zeki Çaylı, tüm Yenicelilerin ve Meclis Üyelerinin 2020 yılını tebrik ederek, yeni yılın sağlık, huzur ve esenlik getirmesini temenni etti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tokat’ta deprem nedeniyle evi ağır hasar görenler konteynere yerleşmeye başladı

Anadolu Ajansı
Yayın: 03.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

TOKAT (AA) – Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremlerde evi ağır hasar görenlerin konteynere yerleşmeye başladığını bildirdi.

Sulusaray'da 18 Nisan'da meydana gelen 4,7 ve 5,6 büyüklüğündeki depremler sonrasında bölgede çalışmalar sürüyor.

Vali Hatipoğlu, AA muhabirine, deprem bölgesine konteyner sevkinin devam ettiğini söyledi.

Konteynerlerin kurulma çalışmalarının da sürdüğünü anlatan Hatipoğlu, “Depremden etkilenen vatandaşlarımız için konteyner kurulum çalışmalarımız hızla devam ediyor. Sulusaray'da, Artova'da, Yeşilyurt'ta konteyner kurulumu tamamlandı. Sulusaray'da 56, Artova'da 16, Yeşilyurt'ta 1 konteyner kurulumu yaptık.” dedi.

Konteynerlerin kurulması işlemini ekiplerin yaptığını belirten Hatipoğlu, “Konteynerlerde toplam 327 vatandaşımız yaşıyor. Sulusaray'da 24, Yeşilyurt'ta 19 konteyner daha kuracağız. Devletimizin tüm imkanları ile vatandaşlarımızın yanındayız.” ifadesini kullandı.