Yenice Emniyeti Sürücüleri Dolandırıcılara Karşı Uyardı

Yenice Emniyeti Sürücüleri Dolandırıcılara Karşı Uyardı

Yayın: 24.01.2020 08:06
Paylaş:
A+ A-

Yenice Emniyet Amirliği, iletişim yoluyla dolandırıcılık ve 155 İmdat telefonunun kullanımı ile ilgili sürücülere bilgilendirici broşür dağıttı.
Ülke genelinde artan iletişim yolu ile dolandırıcılık olayları ile ilgili çalışmalarını sürdüren emniyet ekipleri vatandaşları uyarmak ve bilgilendirmek amacıyla da çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Yenice Emniyet Amirliği ekipleri, Yenice-Karabük karayolu üzerinde araçları tek tek durdurup sürücülere broşür dağıtarak dolandırıcılara karşı dikkatli olmaları uyarısında bulundu.
Polis ekipleri, vatandaşların daha dikkatli olmalarını gerektiğini ve kendini polis, savcı, jandarma olarak tanıtanlara inanmamaları uyarısında bulunarak dikkatli olmalarını istedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

“Emekçi Kenti” Karabük’te 1 Mayıs Etkinliklerine Davet

Yayın: 01.05.2024 11:19
Paylaş:
A+ A-

Emekçi Kenti Karabük’te, 1 Mayıs Birlik Dayanışma ve Mücadele Günü kapsamında DİSK, KESK, Birleşik Kamu-İş, CHP ve SOL Parti paydaşlığında etkinlik düzenlendi. Emekçilerin hatırlandığı bu özel günde, gerçekleştirilecek kutlama programına tüm halkımız davet edildi.

Etkinliğin duyurusuna göre; “Selam olsun üretenlere, emeği en yüce değer olarak görenlere.. Selam olsun işçilere…

Kamu emekçilerine, yoksullara, işsizlere, emeklilere… Selam olsun gençlere, kadınlara..

Selam olsun yok sayılanlara, dışlananlara.. Selam olsun yüreği eşitlik, demokrasi ve barıştan yana atanlara… Selam olsun emek ve sınıf mücadelesi verenlere!

İnsanlık onuruna yakışır biçimde çalışma ve yaşam koşulları için, emeğin ve alın terinin tekrar görünür olabilmesi ve hakkını alabilmesi için, sınıf bilincinin öğrettikleriyle daha güzel günleri birlikte örmek için geleceği hep birlikte aydınlatmak için, 1 Mayıs Birlik, Dayanışma ve Mücadele Günü’nü Karabük’te kutluyoruz. Tüm Karabük halkını alana çağırıyoruz.” ifadeleri yer aldı.

Program, Yenişehir Atatürk Anıtı’ndan saat 17.00’de hareket edecek olan kortej ile başlayacağı bildirildi. Ardından kortej ilerleyerek saat 17.30’da başlayacak olan Hürriyet Caddesi’ndeki miting alanına ulaşılacağı ve saat 18.00’de tüm halkımızın müzikler eşliğinde halaylar çekileceği yayımlandı.

Karabük’ün 1 Mayıs İşçi Bayramını coşkuyla kutlayacağı program, işçilerin birçoğunun çalıştığı bu özel günde akşam saatinde ailelerinin de katılımıyla bayram havasında gerçekleştirileceği görülüyor. (Esra Oğuzkağan Özkan)