CHP İl Başkanından Yenice’ye Özel İlgi

CHP İl Başkanından Yenice’ye Özel İlgi

Yayın: 01.09.2020 23:22
Paylaş:
A+ A-

Karabük Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Abdullah Çakır deyim yerinde ise Yenice’ye kamp kurdu. Sık sık ekibi ile Yeniceye giden il başkanı gerek teşkilat gerekse vatandaşlar ile sık sık bir araya geliyor. CHP Yenice İlçe Başkanı Enver Özgü ile esnaf ziyaretleri, Düğün ve Cenaze gibi mutlu ve acı günlerde vatandaşları yalnız bırakmayan İl başkanı Abdullah Çakır ve Yenice İlçe Başkanı Enver Özgü Yenicelilerden tam not almış durumda. Gazetemize açıklamada bulunan vatandaşlar; “Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Abdullah Çakır beyi ilçemizde sık sık görmek bizleri sevindiriyor. Daha önceki başkanlarımızda bu tür ziyaretler nadiren oluyordu. Abdullah beyin bu duyarlılığı bizleri memnun etti kendilerine teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundular.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Beşiktaş Karabük’ün Evladıyla Yola Devam Dedi

Yayın: 27.04.2024 14:05
Paylaş:
A+ A-
Beşiktaş Kulübü, geçtiğimiz sezondan bu yana kadrosunda bulunan genç yetenek Tayyip Talha Sanuç ile yola devam etme kararı aldı.
Karabük kökenli futbolcu, kulübün Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleşen görüşmede Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba ile bir araya gelerek yeni sözleşmeyi imzaladı. Yapılan açıklamada, kulüp yetkililerinin Tayyip Talha Sanuç’un gelecekte de Beşiktaş’a önemli katkılar sağlayacağına inandığı belirtildi. Bu uzatma anlaşmasıyla birlikte, genç oyuncunun Beşiktaş formasını 2026-27 sezonu sonuna kadar giyeceği duyuruldu.
Siyah beyazlıların resmi internet sitesinden yaptığı açıklama şu şekilde:
“Kulübümüz, 2022-23 sezonundan bu yana Futbol A Takımımızın kadrosunda bulunan profesyonel futbolcumuz Tayyip Talha Sanuç’la 2026-27 sezonu sonuna kadar sözleşme uzattı. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Futbol Takımları Genel Koordinatörümüz Samet Aybaba ile bir araya gelen futbolcumuz Tayyip Talha Sanuç, yeni sözleşmeyi imzaladı.Samet Aybaba, yeni dönemde Kulübümüze önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Tayyip Talha Sanuç’a başarılar diledi.”