Şifayı Özel MEDİKAR Hastanesi’nde Buldu

Şifayı Özel MEDİKAR Hastanesi’nde Buldu

Yayın: 11.09.2020 23:18
Paylaş:
A+ A-

Zonguldak’ta yaşayan Neriman Hanım yaklaşık 3,5 yıldır şiddetli öksürük, yutma güçlüğü şikâyetleri ile muayene olduğu dış merkezde bu şikâyetlerin guatra bağlı olduğu düşünülerek opere edilmiş. Fakat hastanın şikâyetlerinde herhangi bir düzelme meydana gelmemiş.
Yapılan ileri tetkiklerde Neriman hanımın sağ kola gelen Atar Damarın normal yerinden çıkmadığı sol taraftan yemek ve nefes borusunun arkasından geçtiğini ve yemek borusuna şiddetli bası yaptığı tespit edilmiş ve cerrahi önerilmiş. Hasta operasyon için daha önce yakınlarından hakkında bilgi sahibi olduğu hastanemiz Kalp ve Damar Cerrahi Polikliniğine başvurdu.
Gerekli hazırlıları takiben operasyona alındı. Hastanemiz Kalp ve Damar Cerrahi şefi Doç.Dr.Caner ARSLAN “operasyonda bası yapan damar kısmını çıkararak hastanın yemek borusunu rahatlattık. Bu damara kalp zarını açarak Ana Atar Damardan (Asendan Aorta)yeni bir bypass yaptık.
Ameliyatın akabinde hastanın tüm şikâyetleri dramatik bir şekilde tamamen ortadan kalktı. Hastamız normal şekilde yiyip içmeye başladı ”dedi.
Hastanın eşi ve kızı yaklaşık 3,5 yıldır hastamız boğulacak şekilde öksürerek yaşıyordu. Yattığı zaman boğulacak korkusuyla uyuyamıyorduk. Çok şükür artık rahatladık Doç.Dr. Caner ARSLAN ve ekibine çok teşekkür ederiz. İyi ki Medikar Hastanesi ve Caner ARSLAN var. ”dedi.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Milletvekili ve Belediye Başkanından Ulaştırma Bakanına ziyaret

Yayın: 02.05.2024 14:36
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç ve Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret etti.

Yenice için gerekli girişimlerde bulunduklarını ifade eden Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, ” Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu’na  Filyos Limanına ulaşım anlamında da çok önemli rol alan Yenice yolumuzun duble yol ağına alınmasının bölge ekonomisine ciddi anlamda katkı sağlayacağını anlattık ve Yenice’mizin diğer sorunları ile ilgili bir sunum yaptık çözüm noktasında talimatını verip, incelemelerde bulunacağını ve konuyu yakından takip edeceğinin sözünü verdi” dedi.

Yenice için gerekli olan her şeyin takipçisi olacaklarının altını çizen Başkan Karakaş, bundan sonraki süreçte de Ankara’ya yapacakları ziyaretlerde ilçenin sorunlarını gündeme getireceklerini söyledi.