Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 18.09.2020 22:52
Paylaş:
A+ A-

İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat AKBAŞ beraberinde İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Erdal ÜNGÖREN ve Şube Müdürü Ahmet KABADAYI ile birlikte Şehit Şendoğan Topçu İlkokulu’nu ziyaret ederek 21 Eylül Pazartesi günü açılacak olan okul öncesi ve birinci sınıfların yüz yüze eğitim hazırlıklarını yerinde inceledi.

Ziyaret kapsamında öğretmenlerle de bir araya gelen İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat AKBAŞ: “Okullarımız yüz yüze eğitim kapsamında ilk aşamada anaokulu ve ilkokul birinci sınıf düzeyinde 21 Eylül Pazartesi günü başlıyor. İl genelinde okullarımızın hazırlıkları büyük ölçüde tamamlandı. Bu kapsamda özellikle okul öncesi ve ilkokullarımız da Covid-19 salgınına karşı “Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme” Kontrol Kılavuzunda belirtilen uygulama çalışmalarının son aşamasına gelindi. Bu uygulama neticesinde 30 okulumuz  “Okulum Temiz” belgesi almaya hak kazandı. İnşallah 21 Eylül’de tüm anaokulu, anasınıfı ve ilkokullarımızda bu belgeyi almış olarak eğitim ve öğretimi başlatacağız. Yine uzaktan eğitimler EBA ve TRT EBA TV üzerinden verilmeye devam ediyor. Uzaktan eğitim faaliyetleri kapsamında öğrencilerimizin derslerine ara sıra misafir olup onları yakından takip ediyoruz. Evinde cihaz veya internet olmayan ya da yaşadığı yerde internet altyapısı bulunmayan öğrencilerimiz için Merkez İlçemizde her mahallede EBA Destek Noktalarımız hizmet veriyor. Bu sayı bu gün itibariyle 25’e ulaştı. Buradaki hedefimiz en yakın zamanda 81’e çıkarmaktır. Bu hedeflere ulaşmamızda siz değerli idareci, öğretmen ve personelin büyük rolü var. Hep birlikte çalışıyoruz ve çalışmanın karşılığını başarıyla elde ediyoruz.” dedi ve tekrardan idareci, öğretmen ve personeli gösterdikleri üstün gayret ve başarıdan dolayı tebrik etti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trendyol 1. Lig’de 33. hafta mücadelelerinde görev alacak hakemler açıklandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 03.05.2024 12:48
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Trendyol 1. Lig 33. hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre, 33. hafta müsabakalarını yönetecek hakemler şunlar:

4 Mayıs Cumartesi:

19.00 Eyüpspor-Göztepe: Oğuzhan Aksu

5 Mayıs Pazar:

16.00 Altay-Adanaspor: Erkan Özdamar

16.00 Ahlatcı Çorum FK-ASTOR Enerji Şanlıurfaspor: Turgut Doman

16.00 Manisa FK-Boluspor: Mustafa Kürşad Filiz

16.00 Teksüt Bandırmaspor-Ankara Keçiörengücü: Ayberk Demirbaş

16.00 Bodrum FK-Kocaelispor: Oğuzhan Çakır

16.00 Sakaryaspor-Tuzlaspor: Muhammet Ali Metoğlu

16.00 Ümraniyespor-Erzurumspor FK: Süleyman Bahadır

16.00 Gençlerbirliği-Bitexen Giresunspor: Ali Yılmaz