Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 22.11.2020 17:28
Paylaş:
A+ A-

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Özel Eğitim ve Kaynaştırma Daire Başkanı Fikret YILMAZ İlimizi ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat AKBAŞ, Müdür Yardımcısı Erdal ÜNGÖREN ve Şube Müdürü Mehmet ÖZDEMİR ile birlikte Karabük Bilim ve Sanat Merkezini ziyaret eden Daire Başkanı Fikret YILMAZ Robotik Kodlama Atölyesi, Zeka Oyunları Atölyesi, Düşünme Eğitimi Atölyesi, Basit Makinalar Atölyesi, Oyun Yazılımı Atölyesi, Yaratıcı Yazarlık Atölyesi ve Bilgisayar Kodlama Atölyelerini gezerek incelemelerde bulundu.

Kurumun fiziki alanları ve eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi alan Daire Başkanımız İl Millî Eğitim Müdürümüz Nevzat AKBAŞ’ın kendisine hediye takdiminin ardından kurumdan ayrıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da uyuşturucu suçundan 12 yıl 7 ay hapis cezası bulunan firari yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 02.05.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un İlkadım ilçesinde,12 yıl 7 ay hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, uyuşturucuyla mücadele kapsamında çalışma yürütüldü.

Ekipler, “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan aranan ve aynı suçtan hakkında 12 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan N.Y.A'yı Kazım Karabekir Mahallesi’nde yakaladı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından hükümlü, cezaevine teslim edildi.