Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
25 Aralık, 2020 22:48 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Akçasu Mahallesi Kavşak Projesi Onaylandı

AK Parti Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, Safranbolu ilçesinde gerçekleştirilecek olan ‘Safranbolu Akçasu Mahallesi Kavşak Projesi’nin onaylandığını açıkladılar. AK Parti Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu ile gerçekleştirdikleri görüşmede vatandaşların talepleri doğrultusunda planlanan Akçasu Mahallesi Kavşak Projesi’nin onaylandığını belirttiler. Safranbolu Akçasu Mahallesi ile Kurt tepesi mevkii ve Aşağıçiftlik köyünden gelen bağlantı yolunun ana yola birleştiği noktada yapılacak olan kavşak projesi ile vatandaşların ihtiyaçları hem karşılanmış olacak hem de daha güvenli ve kolay ulaşım imkanı sağlanacak. Milletvekilleri Ünal ve Güneş, projenin ilçeye hayırlı olmasını dileyerek, “AK Parti Karabük Milletvekilleri olarak ilimizde ve ilçelerimizdeki eksiklikleri bir bir gidermek adına söz verdiğimiz gibi vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için projeleri yakından takip ediyor, durmadan yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Allah bu yolda bizi milletimize mahcup etmesin inşallah” ifadelerini kullandılar.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
14 Mayıs, 2025 00:27 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Samsun’da 14 bin 408 adet uyuşturucu hap ele geçirildi

Samsun’da narkotik polisi tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 14 bin 408 adet sentetik ecza hap ile 140 gram bonzai ele geçirildi.
Edinilen bilgiye nazaran, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü takımları uyuşturucu unsur ticareti yaptığı belirlenen şahıslara yönelik İlkadım ve Canik ilçelerinde operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda, 14 bin 408 adet sentetik ecza hap ile 140 gram bonzai ele geçirildi. Operasyon kapsamında 3 kuşkulu şahıs gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.