Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
30 Aralık, 2020 19:05 tarihinde yayınlandı
A+ A-

İki Otomobil Kavşakta Çarpıştı: 2 Yaralı

Karabük’te iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Kaza, Göktürk Caddesi Kavşağı’nda meydana geldi. K.A. idaresindeki 78 SJ 708 plakalı Opel marka otomobil, kavşaktan dönüş yapmak isteyen P.G.Ö. idaresindeki 34 BY 0356 plakalı Renault marka otomobille çarpıştı. Kazada 34 HY 0356 plakalı otomobilde bulunan E.A. (30) ve D.D. (34) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
13 Mayıs, 2025 17:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Bal ve çaydanlık seti çalan zanlı yakalandı

Bartın’da iki farklı iş yerinden bir kavanoz bal ve bakır çay ocağı setini çalan bayan, evvel kameralara akabinde polise yakalandı.
Bartın Orta Mahalle’de dün meydana gelen olayda, bakır eserler satan bir iş yerinin önünden geçen kimliği bilinmeyen bayan, iş yerinde kimse bulunmadığı bir anda tezgahtaki eserlere bakma mazeretiyle dükkana yaklaştı. Gözüne kestirdiği ve yaklaşık 5 bin TL bedelindeki bakır çaydanlık setini yanındaki bebek otomobiline koyan bayan süratle oradan uzaklaştı. Bir mühlet sonra dükkana gelen iş yeri sahibi çaydanlık setinin olmadığı fark ederek polisi aradı. Bartın Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Ofisi takımları İnceleme başlatan gruplar, güvenlik kamera imajlarından bir bayan tarafından setin çalındığını belirledi.
Kadının eşkal ve kimlik bilgileri için çalışma yürüten gruplar, bugün ise Kemerköprü Mahallesi’nde bulunan ve bal satan bir iş yerinden 1 kavanoz balın çalındığı ihbarını aldı. İhbar üzerine iş yerinde inceleme yapan takımlar, güvenlik kamera manzaralarından bayanın eşkalini tespit etti. G.S. isimli bayan, takımlar tarafından yakalanarak emniyete götürdü. Bayanla birlikte çaldığı bal ve çaldanlık setinin de ele geçirildiği öğrenilirken, iş yeri sahiplerinin ise bayandan şikayetçi olduğu belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.