Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
13 Şubat, 2021 18:01 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Ihlamur Seyir Terası’nda Bariyer Çalışmaları Sürüyor

Batı Karadeniz’in önemli turizm merkezlerinden olan, yerli ve yabancı turistleri ağırlayan Ihlamur Teras Tesisine ve Yazıköy’e giden yolda Yenice Belediyesi olarak başlatılan yol genişletme ve duvar bariyer çalışmaları devam ediyor. Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı çalışmalarla ilgili bir açıklama yaparak, "Yenice Orman İşletme Müdürlüğünden 29 yıllığına kiraladığımız Ihlamur Teras ve Yazıköy grup yolu olarak kullanılan 3 kilometrelik kısımda vatandaşlarımız için daha güvenli bir yol oluşturabilmek için Yenice Belediyesi olarak yol genişletme ve duvar bariyer çalışması başlattık. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Çırapazarı-Güney-Camiyanı köprüsünden başlayan 3 kilometrelik kısmın 930 metresi ise geçtiğimiz günlerde ihale edildi. İhale bedeli olan 500 bin TL İller Bankası tarafından hibe olarak belediyemize aktarılmıştır. Ödeneğin aktarılmasında katkısı olan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum başta olmak üzere, AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş’e, AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz’e, MHP Karabük İl Başkanı Dr. Adem Kar’a, AK Parti Yenice İlçe Başkanı Erdal Yirmibeş’e , MHP Yenice İlçe Başkanı Ergün Karakırık’a ve bu konuda gayret ve katkısı olan emeği geçen herkese ilçem adına teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. Çaylı, "Ihlamur Teras yolundaki duvar bariyerlerin 2 bin 70 metresi Yenice Belediyesi imkanlarıyla yapılmaya başlanmış olup, bin 200 metresi tamamlanarak geri kalan 870 metreyi de inşallah Haziran ayı sonuna kadar tamamlayacağız. Çalışmalarımızın tamamlanmasının ardından vatandaşlarımız bu yolu daha güvenli bir şekilde kullanabilecekler. Yolun hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan eder, tüm vatandaşlarımıza saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
13 Mayıs, 2025 17:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Bal ve çaydanlık seti çalan zanlı yakalandı

Bartın’da iki farklı iş yerinden bir kavanoz bal ve bakır çay ocağı setini çalan bayan, evvel kameralara akabinde polise yakalandı.
Bartın Orta Mahalle’de dün meydana gelen olayda, bakır eserler satan bir iş yerinin önünden geçen kimliği bilinmeyen bayan, iş yerinde kimse bulunmadığı bir anda tezgahtaki eserlere bakma mazeretiyle dükkana yaklaştı. Gözüne kestirdiği ve yaklaşık 5 bin TL bedelindeki bakır çaydanlık setini yanındaki bebek otomobiline koyan bayan süratle oradan uzaklaştı. Bir mühlet sonra dükkana gelen iş yeri sahibi çaydanlık setinin olmadığı fark ederek polisi aradı. Bartın Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Ofisi takımları İnceleme başlatan gruplar, güvenlik kamera imajlarından bir bayan tarafından setin çalındığını belirledi.
Kadının eşkal ve kimlik bilgileri için çalışma yürüten gruplar, bugün ise Kemerköprü Mahallesi’nde bulunan ve bal satan bir iş yerinden 1 kavanoz balın çalındığı ihbarını aldı. İhbar üzerine iş yerinde inceleme yapan takımlar, güvenlik kamera manzaralarından bayanın eşkalini tespit etti. G.S. isimli bayan, takımlar tarafından yakalanarak emniyete götürdü. Bayanla birlikte çaldığı bal ve çaldanlık setinin de ele geçirildiği öğrenilirken, iş yeri sahiplerinin ise bayandan şikayetçi olduğu belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.