Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
02 Temmuz, 2021 22:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Vali Gürel Yenice Anaokulunun Yapımını İnceledi

Vali Fuat Gürel, “Okullardan Yarınlara Eğitime Destek” kampanyası kapsamında hayırsever iş insanı Salih Ören tarafından yaptırılan ve bitme aşamasına gelen Yenice Anaokulunda incelemelerde bulundu. Yenice Kaymakamı Yasin Erdem ve hayırsever iş insanı Salih Ören ile birlikte Yenice Anaokulunu gezen Vali Gürel, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Eğitime verilen her destek, ülkemizin ve milletimizin geleceğine yapılan en önemli yatırım olduğunu ifade eden Vali Gürel, “Bu anlamda bizlere destek veren hayırsever iş insanı Salih Ören’i tebrik ediyorum, kendisine teşekkür ediyorum. Yapımı devam eden anaokulumuzun ülkemize, Karabük’e ve Yenice’ye  hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.”diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
13 Mayıs, 2025 17:27 tarihinde yayınlandı
A+ A-

İnternetten izleyip 5. kattaki evini uyuşturucu tarlasına çeviren şahıs tutuklandı

Samsun’da internetten izlediği görüntülerden esinlenerek 5. kattaki meskenini iklimlendirme sistemli uyuşturucu tarlasına çeviren şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Olay, İlkadım ilçesi İstasyon Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, 53 yaşındaki G.G. toplumsal medya platformu YouTube’den izlediği içeriklerden esinlenerek, meskeninin bir odasında özel aydınlatma, karartma perdesi ve havalandırma sistemi kurdu. G.G., saksılarda dişi Hint keneviri yetiştirmeye başladı.
Samsun Vilayet Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Kabahatlerle Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve İlkadım İlçe Jandarma Komutanlığı grupları, teknik ve fiziki takip sonucu belirlenen adrese operasyon düzenledi. Meskende yapılan aramada iklimlendirme sistemi içinde yetiştirilen 127 kök kenevir bitkisi ve 1 kilo 145 gram kubar esrar ele geçirildi.
Gözaltına alınan G.G., 30 yıldır esrar kullandığını ve kenevirleri kimseye satmadığını öne sürerek, "YouTube’den izleyip 3 ay içinde içmek için yetiştirdim" dedi. G.G., jandarmadaki süreçlerinin akabinde "Uyuşturucu husus imal etmek ve ticareti yapmak" kabahatinden bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye söz veren G.G., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.