Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
05 Temmuz, 2021 22:06 tarihinde yayınlandı
A+ A-

AKBAŞ, "Öğretmen Mutlu ise Biz de Mutluyuz, Öğretmen Güçlü İse Biz de Güçlüyüz." (Haber Merkezi)İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat AKBAŞ, Safranbolu Şehit Murat Akdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi idareci ve öğretmenleri ile bir araya geldi. Safranbolu İlçe Millî Eğitim Müdürü Hasan GÜMÜŞ ve İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Erdal ÜNGÖREN'in de hazır bulunduğu programda öğretmenlere hitap eden İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat AKBAŞ, "Öğretmen Mutlu ise Biz de Mutluyuz, Öğretmen Güçlü İse Biz de Güçlüyüz." diyerek başladığı konuşmasında "2020-2021 eğitim öğretim yılını Covid-19 salgınını bahane göstermenden mazeret üretmeden hep birlikte başarılı bir şekilde tamamladık. Bu süre zarfında evlerimiz okul, odalarımız sınıf oldu. Valiliğimiz bünyesinde oluşturulan Vefa Destek Grubu'nda seyahat izinleri, erzak dağıtım, ilaç temin gruplarında onlarca idareci, öğretmen ve personelimiz gönüllü olarak görev üstlendiler. Bununla birlikte okullarımızdaki çalışmalar hep devam etti. Bütün okul ve kurumlarımızda hijyen önlemlerini aldık, bakım, onarım ve tadilatlarını tamamladık ve eğitim-öğretime hazır hale getirdik. Bu fedakârca hizmette Karabük Eğitim Ailesinin her ferdinin büyük emeği var. Bizler Karabük Eğitim Ailesi olarak başarmanın ve başarının bir ekip işi olduğunu çok iyi biliyor ve bunu öncelikli olarak önemsiyoruz. Bu anlamda eğitim ailesinin her ferdine teşekkürlerimi iletiyorum." sözlerine yer verdi. Liselere Giriş Sınavına (LGS) katılan öğrencilerimize yönelik "LGS Öncesi Motivasyon", 11. ve 12. Sınıf öğrencilerimize yönelik "YKS Öncesi Motivasyon ve Tercihlerimiz" konulu uzaktan eğitimlerin verildiğini kaydeden AKBAŞ, Karabük'ün akademik, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif gibi birçok alanda başarılı bir il olduğunu vurgulayarak öğrencilerin sınav sonuçları ile ilgili detaylı çalışma gerçekleştiğini ve sonuçların okul ve ders bazında analiz edileceğini bildirdi. Program, iyi dilek ve temenniler ile son buldu.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
13 Mayıs, 2025 17:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Bal ve çaydanlık seti çalan zanlı yakalandı

Bartın’da iki farklı iş yerinden bir kavanoz bal ve bakır çay ocağı setini çalan bayan, evvel kameralara akabinde polise yakalandı.
Bartın Orta Mahalle’de dün meydana gelen olayda, bakır eserler satan bir iş yerinin önünden geçen kimliği bilinmeyen bayan, iş yerinde kimse bulunmadığı bir anda tezgahtaki eserlere bakma mazeretiyle dükkana yaklaştı. Gözüne kestirdiği ve yaklaşık 5 bin TL bedelindeki bakır çaydanlık setini yanındaki bebek otomobiline koyan bayan süratle oradan uzaklaştı. Bir mühlet sonra dükkana gelen iş yeri sahibi çaydanlık setinin olmadığı fark ederek polisi aradı. Bartın Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Ofisi takımları İnceleme başlatan gruplar, güvenlik kamera imajlarından bir bayan tarafından setin çalındığını belirledi.
Kadının eşkal ve kimlik bilgileri için çalışma yürüten gruplar, bugün ise Kemerköprü Mahallesi’nde bulunan ve bal satan bir iş yerinden 1 kavanoz balın çalındığı ihbarını aldı. İhbar üzerine iş yerinde inceleme yapan takımlar, güvenlik kamera manzaralarından bayanın eşkalini tespit etti. G.S. isimli bayan, takımlar tarafından yakalanarak emniyete götürdü. Bayanla birlikte çaldığı bal ve çaldanlık setinin de ele geçirildiği öğrenilirken, iş yeri sahiplerinin ise bayandan şikayetçi olduğu belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.