Milletvekilleri Basın Bildirisi Yayınladı

Milletvekilleri Basın Bildirisi Yayınladı

Yayın: 07.04.2022 17:13
Paylaş:
A+ A-

(Haber Merkezi) AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş ortaklaşa yayınladıkları basın bildirisi ile Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi 5000 Evler Ek bina inşaatı ile ilgili açıklamalarda bulundular. 25 Kasım 2021 tarihinde yer teslimi gerçekleştirilen ek binada çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini belirten milletvekilleri yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdiler “ Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi 5000 Evler Ek Binası inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Daha öncede paylaştığımız gibi Karabük’ümüz sağlık alanında önemli bir yatırıma ve hizmete kavuşuyor. 5000 Evler Ek Hastane binamızın tamamlanması ile birlikte ilimizin büyük bir ihtiyacı karşılanmış olacak.

Hastane inşaatında altyapı ve güçlendirme çalışmaları dahil, mahallere ait duvarların örülmesi, yangın tesisatı ve havalandırma tesisatı çalışmalarında mimar, mühendis ve işçileri içeren yüze yakın çalışan görev yapmakta olup çalışmalar aralıksız sürdürülmektedir.

25.11.2021 tarihinde yer teslimini gerçekleştirdiğimiz 5000 Evler Ek Hastane binası projesinde, öncelikle Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon ile Psikiyatri poliklinik ve yataklı servis hizmetleri laboratuar, görüntüleme merkezi (bilgisayarlı tomografi, röntgen, USG) bunun yanı sıra acil servis ve diğer branşlardaki poliklinik hizmetlerini (15 adet poliklinik) içeren 76 adet yatak kapasitesi olacak şekilde projelendirilmiştir.

Karabük’ümüzün sağlık yatırımı ve hizmetlerini hassasiyetle takip ediyor,kaliteli sağlık hizmeti sunumunuartarak devam ettirmenin gayreti içerisinde çalışmalarımızı yapıyoruz.Bu önemli yatırımın Karabük’ümüze tekrar hayırlı olmasını diliyor, ilimize kazandırılmasında başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere Sağlık Bakanımız Fahrettin KOCA’ya, emek veren tüm bakanlık yetkililerimize hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyoruz” dediler

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

İYİ Parti Yomra İlçe Başkanı Gökcan Şahin partisinden istifa etti

Anadolu Ajansı
Yayın: 07.05.2024 12:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzon'da İYİ Parti Yomra İlçe Başkanı Gökcan Şahin, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri partiden istifa etti.

Şahin, yaptığı yazılı açıklamada, İYİ Parti Olağanüstü Kurultayı'nda, Trabzonlu aday Koray Aydın'ı desteklediklerini ancak kurultayda yaşananların kendilerini büyük hayal kırıklığına uğrattığını ifade etti.

Kurultayda Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'ın da oy kullanamadığını belirten Şahin, şunları kaydetti:

“Genel başkanlık görevine seçilen Sayın Müsavat Dervişoğlu'na başarılar dilerken kendisinin bu skandalı açıklığa kavuşturmasını, hesabını sormasını ve kamuoyuna da açıklamasını bekliyoruz. Seçilmiş bir delegenin oy kullanma hakkını gasbedenlerden hesabını sormak ve bunu da kamuoyuna açıklamak İYİ Parti'nin namus borcudur. İYİ Parti Yomra İlçe Başkanlığı olarak tüm yönetim kurulu üyelerimiz, 25 mahalle başkanımız, 2'si Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olan 9 ilçe Belediye Meclis üyemiz ile birlikte tüm Yomra teşkilatları olarak İYİ Parti'den istifa ediyoruz. Yomra, Trabzon ve Türkiye kamuoyunun bilgilerinize sunuyoruz.”