Şampiyon Boksörümüz Elif Güneri Dünya Kadınlar Boks Şampiyonasında Yarı Finalde

Şampiyon Boksörümüz Elif Güneri Dünya Kadınlar Boks Şampiyonasında Yarı Finalde

Yayın: 16.05.2022 22:22
Paylaş:
A+ A-

İstanbul’da düzenlenen Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası’nda 81 kiloda mücadele eden ve Kenyalı rakibini yenen Karabüklü boksörümüz Elif Güneri yarı finale yükseldi. Güneri, Kenyalı rakibi Elizabeth Adhiambo ile çeyrek final müsabakasına çıktı ve üç raundu da 5-0 kazanarak yarı finale yükseldi. Şampiyonumuz bu sonuç ile madalyayı garantilerken Çarşamba günü Litvanyalı rakibi ile final için mücadele edecek.

Şampiyon boksörümüz karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada: “Çok mutluyum. Daha önce kariyerimde Dünya 3’üncülüğü ve 2’inciliği var, hedefimiz kendi evimizde şampiyon olmak ve İstiklal Marşımızı tüm dünyaya dinletmek ve bayrağımızı dalgalandırmak” ifadelerine yer verdi.

Antrenör Baykan Arslan ise; “ Son derece kariyerli bir sporcumuz. İlk maçımıza kötü başladık ancak iyi bitirdik. Kendi evimizde oynamanın heyecanı ve duygusu var, kaybeden sporcularımızda bu yüzden kaybetti. Dünyada söz sahibi bir takımımız var, gerek Elif ile, gerekse de diğer sporcularımızla altın haricinde hiçbir şey düşünmüyoruz” şeklinde konuştu.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

NetWork’ten Anneler Günü’ne özel kombin önerisi

Anadolu Ajansı
Yayın: 03.05.2024 12:12
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – NetWork, Anneler Günü'ne özel hediye önerileri sundu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Anneler Günü'nü “Sevgi Büyütür” mottosuyla kutlayan NetWork, hediye önerilerini derledi.

Annelere özel ipek gömlek, deri ceket, kumaş pantolon önerisinde bulunan marka, kombinin çantayla tamamlanması gerektiğine dikkati çekti.

Her stile uygun tasarımlardan oluşan NetWork'ün ayakkabı koleksiyonu ise rahatlık ve şıklığı bir arada sunuyor.

Anneler Günü'ne özel hediye önerileri ve ilkbahar/yaz koleksiyonu Network'ün internet sitesinde ve mağazalarında yer alıyor.