Karabük Emniyetinden Uyuşturucu Operasyonu

Karabük Emniyetinden Uyuşturucu Operasyonu

Yayın: 29.06.2016 10:28
Paylaş:
A+ A-

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu İle Mücadele şube müdürlüğü ekipleri uyuşturucuya geçit vermiyor.

Yapılan operasyonla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünce verilen bilgide, “İl Emniyet Müdürlüğümüz Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizin çalışmaları neticesinde; İlimiz Esentepe Kapullu yolu üzerinde R.A(21) isimli şahsın üzerinden gazete kâğıdına sarılı vaziyette 1 adet kırmızı renkli, 4 adet yeşil renkli, 22 adet mavi renkli toplam 27 adet Ecstacy (Uyuşturucu) hap ele geçirilmiş olup, R.A(21) isimli şahıs hakkında adli işlem yürütülmüştür” açıklamasına yer verildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da “Hayvanları Çevreyi ve Doğayı Koruma Derneği”nde horoz dövüştüren 29 kişi yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 06.05.2024 00:24
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Bafra ilçesinde Hayvanları Çevreyi ve Doğayı Koruma Derneğine ait barınakta horoz dövüştürüp bahis oynadıkları tespit edilen 29 kişi yakalandı.

Bafra İlçe Jandarma Komutanlığı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Timi, Tütüncüler Mahallesi'ndeki derneğe ait hayvan koruma ve bakım barınağında, horoz dövüşü yaptırılarak haksız kazanç elde edildiği bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Horoz dövüştürülen barınağa baskın düzenleyen jandarma ekipleri, 29 kişiyi gözaltına aldı.

Adreste yapılan aramada, horoz dövüştürmek için yapılmış 2 ring ile 6 horoz taşıma çantası ele geçirildi. Barınakta bulunan 5 Hint horozu ile 1 Australorp cinsi horoza da el konuldu.

Şüphelilerden Y.T, (47) D.T. (42) ve A.Y’ye (38) kumar oynanması için yer ve imkan sağlamaktan, diğer 26'sına ise kumar oynamaktan işlem yapılacağı öğrenildi.

El konulan horozların ise veteriner kontrolünün ardından Bafra İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne teslim edildiği bildirildi.