Hırsızlık Olayına Karışan Kişiler Yakalandı

Hırsızlık Olayına Karışan Kişiler Yakalandı

Yayın: 01.04.2015 09:53
Paylaş:
A+ A-

Karabük merkez ve 100.yıl mahallelerinde Resmi Kurumda ve evden hırsızlık yapan iki ayrı zanlı Polisin yaptığı çalışma ile yakalandı.

Her iki olayla ilgili olarak Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “İdaremiz Yenişehir Mahellesinde bir okulun labaratuvarında meydana gelen “Resmi Kurumdan Hırsızlık” olayı ile ilgili olarak Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespiti Şube Müdürlüğümüze bağlı ekiplerce yapılan çalışmalarda, şüphelinin M.S(25) isimli şahıs olduğu tespit edilerek, adli mercilere sevki sağlanmıştır. Ayrıca; 100.Yıl Mahallesi, Öğretmenler Sitesinde de bir evde meydana gelen “Hırsızlık” olayı ile ilgili olarak Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespiti Şube Müdürlüğümüze bağlı ekiplerce yapılan çalışmalarda, şüphelinin S.Y.(37) isimli şahıS olduğu tespit edilerek, adli mercilere sevki sağlanmıştır. İlimizde her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı mücadelemiz kesintisiz sürdürülecektir” bilgilerine yer verildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te otomobilin motor kısmına sıkışan kedi yavrusu kurtarıldı

Yayın: 04.05.2024 13:11
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te otomobilin motor kısmına sıkışan kedi yavrusu kurtarıldı.

Yeşil Mahalle Atatürk Bulvarı’nda seyreden Sude Öztoprak, otomobilinden kedi sesi geldiğini fark etti. Bunun üzerine Öztoprak, aracını yol kenarındaki lastik tamir dükkanına götürdü. Aracın motor kısmına sıkıştığı belirlenen kedi yavrusu, iş yeri çalışanları tarafından kurtarıldı. Daha sonra kedi yavrusuna mama verildi.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!