Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
21 Ağustos, 2022 12:54 tarihinde yayınlandı
A+ A-

AK Parti Karabük Milletvekili Ünal, ziyaretlerde bulundu

AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, "Yüz Yüze 100 Gün" programı kapsamında merkez ilçede ve Eflani'de vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili Ünal, Eflani'deki programı kapsamında Ovaçalış köyünün ev sahipliğinde Akkışla, Ovaşeyhler, Hacışaban, Akçakese, Karataş, Kutluören, Bağlıca, Bakırcılar ve Soğucak köylerinin muhtarları ve köylüler bir araya geldi. Muhtarlardan talepleri ve çözüm önerileri noktasında istişareler gerçekleştirerek notlar aldıklarını belirten Ünal, "Gayretle çalışmaya devam edeceğiz." dedi. Ardından Esencik köyünde köylülerle buluşan Ünal, köy muhtarı Hasan Şahin'in oğlunun düğününe katılarak hayırlı olsun temennisinde bulundu. - Ünal, kız futsal takımı oyuncularıyla buluştu Yıldız Kızlar Futsal Şampiyonası'nda Türkiye şampiyonu olan Karabük Atatürk Ortaokulu Kız Futsal Takımı oyuncuları ile bir araya gelen Ünal, sporcuları tebrik etti. Karabük Birlik Medya'yı da ziyaret eden Ünal, basın mensuplarına çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diledi. Ünal, merkez Kapaklı ve Bürnük köylerinin vatandaşlarla buluştu. Soğanlı Çayı taşkın koruma inşaatında incelemelerde bulunan Ünal, "İş kapsamında 2 bin 600 metre çift taraflı olmak üzere toplam 5 bin 200 metre istifli, taş tahkimatlı sedde, 15 brit ve 1 sulama bendi olacak projenin şimdiden Karabük'ümüze hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı. (AA)

blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
18 Nisan, 2025 22:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Bartın’da 5 orman işçisine karavan verildi

Bartın’da 5 orman personeline güneş gücü üretebilen karavan verildi. Yüzde 20 hibe ile verilen karavanlar merasimle sahiplerine teslim edildi.
Bartın’ın Ulus ilçesinde Orman İşletme binasının bahçesinde gerçekleştirilen merasimle, Orköy Projesi takviyesi ile müracaatta bulunan 5 orman köylüsüne güneş gücü üretebilen çekme karavan verildi. Yüzde 20 hibe ile verilen karavanlar ile 8 emekçiye traktör, 3 emekçiye ise çekme vinç ikram edildi.
Teslim merasimine Bartın Valisi Nurtaç Arslan, AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Zonguldak Orman Bölge Müdürü Hasan Tekin, il ve ilçe protokolü ile hak sahibi orman köylüleri katıldı. Merasimle teslim edilen karavanları inceleyen Vali Arslan, traktörlerden birinin şoför koltuğuna oturarak test etti.
Traktörleri teslim alan orman personelleri programın bitiminde, ilçede çeşit attı.
Karavan, traktör ve vinçlerin orman envalinin üretim ve nakliyesinde çalışan emekçilerin çalışma kaidelerini kolaylaştırmak ve ailelerin ormanlarda daha sağlıklı koşullarda hayatlarını sürdürebilmesi hedefiyle verildiği belirtildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.