İsveç’te Kur’an-ı Kerim yakılmasına Karabük’ten sert tepki

İsveç’te Kur’an-ı Kerim yakılmasına Karabük’ten sert tepki

Yayın: 22.01.2023 13:30
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te sabah namazında buluşan vatandaşlar, İsveç’te Kur’an-ı Kerim’in yakılmasını protesto etti.

İl Müftülüğünün organizesinde 100. Yıl Mahallesi’ndeki Pazaryeri Camisi’nde sabah namazında bir araya vatandaşlar, Kur’an-Kerim’e yapılan saldırıya tepki gösterdi.

Karabük İl Müftüsü Ercan Aksu’nun katılımlarıyla gerçekleştirilen ve vatandaşların ilgi gösterdiği program, Kur’an-ı Kerim tilaveti, Aksu’nun sohbeti, ilahi, tespihat ve dua ile sona erdi.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

“Yeşil Ekonomi Zirvesi GPAS İstanbul” başladı

Yayın: 07.05.2024 15:48
Paylaş:
A+ A-

Letven Capital’in GPAS İstanbul ile düzenlediği “Yeşil Ekonomi Yatırım Zirvesi GPAS İstanbul” başladı.

Ekosistem ekonomisine dikkati çekerek yeşil ekonomiye geçişi temel alan zirveye, iş dünyasının önemli aktörleri, sivil toplum kuruluşu paydaşları, yeşil girişimciler ve özel sektör liderleri katıldı.

Zirve kapsamında, “Ulusal ve Uluslararası Yeşil Finans Kaynakları”,”Girişim Sermayesi Yeşil Teknoloji Yatırım Fonları”, “Yeşil Ekonomide Avrupa’nın En Geniş Ağı”, “Endüstride Yeşil Dönüşümü Gerçekleştirenler”, “Yeşil Ekonomi Arama Toplantısı” ve “Yeşil Ekonominin Platformu” başlıklı paneller düzenlenecek.

Zirvede yer alan panellerde, yeşil ekonominin temelleri ve geleceğinden ekosistem aktörlerinin yenilikçi ürünleri ve üretim ekonomisine olumlu etkilerine, sermaye ve finans ürünlerinin girişimcilere sağladığı faydalara kadar birçok konu ele alınacak.

Yeşil Kuğular kitabının yazarı John Elkington da GPAS İstanbul’da konuşmacı olarak yer alacak. Elkington, “Rejeneratif Kapitalizmde Yaklaşan Patlama” temasıyla dönüşüm yollarını anlatacak. (AA)