

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) ile İnfo Yatırım Menkul Değerler A.Ş. iş birliğinde “Yatırım Dünyası” konulu seminer düzenlendi.
KTSO ev sahipliğinde gerçekleştirilen seminere, KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, KTSO Meclis üyeleri, TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nuray Alpboğa ve iş insanları katıldı.
Programda konuşan İnfo Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Mert Yılmaz, dünya ve Türkiye ekonomisine dair güncel gelişmeleri değerlendirdi. Katılımcılarla finansmana erişimde yaşanan zorluklar, rezervlerdeki toparlanma süreci, Türk lirasının reel değer kazanımı ve yüksek maliyetlere ilişkin analizlerini paylaştı.
İnfo Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Güler ise gerçekleştirdiği sunumda, halka arzın şirketler açısından taşıdığı stratejik öneme vurgu yaptı. Güler, yatırım dünyasının dinamiklerine dair bilgiler vererek, sermaye piyasalarına yönelik merak edilen konuları ele aldı.
Etkinlikte, konuşmacılar ile katılımcılar arasında soru-cevap bölümü gerçekleştirildi. Program, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.
KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, seminere katkı sağlayan İnfo Yatırım yetkililerine ve katılımcılara teşekkür etti.