Eller semaya depremzedeler için kalktı

Eller semaya depremzedeler için kalktı

Yayın: 03.03.2023 13:18
Paylaş:
A+ A-

Türkiye’nin dört bir yanındaki Özçelik-İş Sendikası’nın teşkilat mensupları, deprem felaketinde hayatını kaybeden üyeleri ve yakınları ile yine depremde vefat eden tüm vatandaşlar için 2 Mart Perşembe günü ikindi namazıyla birlikte çeşitli camilerde Mevlid-i Şerif ve Hatim Duası okuttu.

Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci’nin talimatıyla ülke genelinde sendikanın şubelerinin bulunduğu camilerde deprem şehidi üyeler ve tüm vatandaşlar için dualar edildi.

Ankara, Adana, Bursa, Gebze, İskenderun, İstanbul, Karabük, Kayseri, Kocaeli, Sakarya, Seydişehir, Manisa ve Osmaniye’de edilen duaların ardından cami cemaatine ve çevredeki vatandaşlara lokum ve gülsuyu ikram edildi.

“İSDEMİR, MMK Metalürji, Ekinciler ve Devlet Hava Meydanları’nda kaybettiğimiz üyelerimiz ve yakınları ile yine depremde vefat eden vatandaşlarımıza manevi görevimizi yerine getirebilmek için dualar edilmesini istedik” diyen Değirmenci, “Duaların edilmesine vesile olan her bir şube başkanıma ve teşkilat mensuplarımıza gösterdikleri hassasiyet için şükranlarımı sunuyor, duaların kabul olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.(Sadık Arslan)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük Üniversitesi Müzik Bölümü’nden Unutulmaz Bir Viyolonsel Dinletisi

Yayın: 21.05.2024 14:35
Paylaş:
A+ A-

Karabük Üniversitesi Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Müzik Bölümü tarafından düzenlenen “Bilge Beyza Bircan ile Viyolonsel Dinletisi” etkinliği, 22 Mayıs’ta fakültenin küçük salonunda gerçekleşecek.

Saat 18.00’de başlayacak olan dinletide, piyano ve viyolonselde Bilge Beyza Bircan’a Dr. Öğr. Üyesi Pınar Çanakçı Çavdur eşlik edecek. Etkinlikte, J.B. Breval, A. Vivaldi, P.I. Tchaikovsky, C. Saint Saens, Şinasi Çilden gibi önemli bestecilerin eserleri icra edilecek. Müzikseverlerin katılımıyla gerçekleşecek olan dinleti, sanatseverlere unutulmaz bir müzik deneyimi sunmayı amaçlıyor. (Esra Oğuzkağan Özkan)