Şerafettin Kelleci İl Özel İdare Genel Sekreteri oldu

Şerafettin Kelleci İl Özel İdare Genel Sekreteri oldu

Yayın: 15.03.2023 20:01
Paylaş:
A+ A-

İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun’un emekliye ayrılmasıyla boşalan göreve Karabük Valiliği İl Yazı İşleri Müdürü Şerafettin Kelleci atandı.

Yaklaşık 17 yıldır aralıksız sürdürdüğü ve alanında Türkiye’nin en uzun süreli görev yapan Genel Sekreteri olma ünvanına sahip olan Mehmet Uzun milletvekili aday adayı olmak için emekliye ayrıldı. Uzun’un yerine ise vekaleten Valilik İl Yazı İşleri Müdürü Şerafettin Kelleci atandı. Kelleci yeni görevine 16 Mart Perşembe günü itibariyle başlayacak.

ŞERAFETTİN KELLECİ KİMDİR?

1999 yılının Temmuz ayından bu tarafa Karabük Valiliği İl Yazı İşleri Müdürü olarak görev yapan, Ayrıca Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES)’ nin 2005 yılının ikinci yarısından itibaren uygulamaya konulmasıyla, Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birlik Müdürlüğüne, Birlik Müdürü olarak ikinci görevle görevlendirilen ve o tarihten bu tarafa bu iki Müdürlük görevini yürüten,

Birlik Müdürlüğü olarak 2005 yılı ikinci yarısında bu tarafa Birlik Müdürlüğünün görev alanında bulunan Merkez İlçeye bağlı Köylerimizde Yol, içme suyu, kanalizasyon, sulama suyu vb. alt ve üst yapı hizmetlerine ilişkin idare görevlerden olan ihale, ödeme vb. iş ve işlemlerini yürüten, yine  İl Yazı İşleri Müdürlüğüne bağlı  AB Diş İlişkiler Proje Bürosu sorumlusu olarak ilgili Büro  personeli birlikte İlimize birçok proje kazandıran Şerafettin Kelleci Karabük İli Safranbolu İlçesi Nüfusuna kayıtlıdır. Evli iki çocuk babasıdır.

 

 

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da ortaokul öğretmeni boşanma aşamasındaki kocası tarafından öldürüldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 07.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un İlkadım ilçesinde ortaokul öğretmeni, boşanma aşamasındaki kocası tarafından silahla vurularak öldürüldü, şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, 19 Mayıs Mahallesi Hürriyet Sokak'taki bir apartmanda Adem Ç. (48) ile boşanma aşamasındaki eşi Saadet Ç. (43) arasında gece henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın ardından Adem Ç, silahla ateş ederek Saadet Ç'yi vurdu.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Ekipler Saadet Ç'nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

İlçede esnaf olan ve “kasten yaralama, tehdit, yağma ve görevli memura mukavamet” suçlarından 19 kaydı bulunan Adem Ç. ise olay yerinde gözaltına alındı.

İki çocuk annesi Saadet Ç'nin bir ortaokulda İngilizce öğretmeni olduğu öğrenildi.