Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
22 Mart, 2022 15:19 tarihinde yayınlandı
A+ A-

AK Parti İl Gençlik Kolları’ndan anlamlı ziyaret

blankAK Parti Karabük İl Gençlik Kolları teşkilatı, ‘21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’ dolayısıyla düzenlediği etkinlikte down sendromlu çocuklarla bir araya geldi. Sosyal sorumluluk projeleriyle, her geçen gün yaptığı farklı etkinliklerle ilgi odağı olan AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları teşkilatı faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. ‘21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla ‘Kardeşlik Buluşması’ etkinliğinde down sendromlu çocuklarla bir araya gelen AK gençler, oyunlar oynayarak hediyeler verdi. Down Sendromunun hastalık değil, bir farklılık olduğunu ifade eden AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları Başkanı Nurullah Çelik düzenledikleri etkinlik ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Çelik, “21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’ne özel olarak düzenlediğimiz etkinliğimizde down sendromlu kardeşlerimizle bir araya geldik. Onlar, bizim hayatımıza değer katan özel çocuklarımız. İyi ki varlar. Sevgi dolu kalpleri ve ön yargıları kıran azimleri ile hayatımıza +1'den çok daha fazlasını kattıkları için minnettarız” ifadelerini kullandı. Engelleri birlikte aştıklarını kaydeden Çelik, “Gönlünde engel olmayan, her türlü engeli aşma azim ve kararlılığı taşıyan hemşerilerimizin dün olduğu gibi bugün de yarın da yanında, hizmetinde ve emrindeyiz” dedi.
blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
19 Nisan, 2025 22:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Kastamonu’da kayıp olarak aranan şahıs, sağ olarak bulundu

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde dünden beri kayıp olarak aranan Alzheimer hastası, grupların çalışması sonucunda sağ olarak bulundu.
Edinilen bilgiye nazaran, Tosya’da Dağçatağı köyünde ikamet eden Alzheimer hastası A.C., 18 Nisan’da öğlen saatlerinde konuttan ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmedi. Bir müddet sonra A.C.’nin ailesi, geri dönüş olmayınca 112 Acil Davet Merkezini arayarak kayıp ihbarında bulundu. İhbarla birlikte kayıp şahsı arama çalışması başlatıldı. Kastamonu Vilayet Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Asayiş Timleri, Jandarma Asayiş Komando Timleri, JAK Timleri, Arama Kurtarma ve İz Takip Köpek Ögesi, AFAD ve UMKE takımları olmak üzere 34 işçi ile arama çalışması başlatıldı. Takımların arama çalışmaları sonucunda kayıp olarak aranan A.C., sağ olarak bulundu. Rastgele bir sıhhat sorunu olmadığı belirlenen A.C., olay yerindeki birinci muayenesinin akabinde Tosya Devlet Hastanesine sevk edildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.