Ak Parti Safranbolu İlçe Başkanlığına Ali Kaya Atandı

Ak Parti Safranbolu İlçe Başkanlığına Ali Kaya Atandı

Yayın: 11.02.2016 10:16
Paylaş:
A+ A-

Geçtiğimiz günlerde yönetimi ile birlikte istifa eden Ahmet Güneş’ten boşalan AK Parti Safranbolu İlçe Başkanlığı Ali Kaya atandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş imzası ile Ali Kaya Safranbolu İlçe Başkanlığına atandı ve yönetimi kurma görevi verildi.

Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş’ı ziyaretten sonra, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin’i de makamında ziyaret eden çiçeği burnunda yeni ilçe başkanı Ali Kaya ile Timurçin Saylar ve beraberindeki Zübeyir Özakça ila Talat Atay bir süre Şahin’in misafiri oldular.

Ali Kaya’nın Safranbolu ilçe başkanlığına atanması ile ilgili bir açıklama yapan Mehmet Ali Şahin “Görüldüğü gibi partimiz gençleşerek yoluna devam ediyor. Halka siyaset nöbetleşe yapılır. Şimdi görev sırası genç kardeşimiz Ali Kaya’da. Memleketimize hizmet etme yolunda iyi çalışmalarını bekliyoruz” Diye konuştu.

Yeni görev verilen Ali Kaya ise yaptığı değerlendirmede, “AK Parti davasını daha da ileriye taşımak için bize tevdi edilen görevimizin sorumluluğunun farkındayız. Gece gündüz demeden bu sorumluluğumuzu yüzümüzün akı ile yerine getirmeyi Rabbim nasip eder İnşallah. Safranbolu’da birleşme, bütünleşme ve büyüme adına üzerimize düşen bütün çalışmaları sergileyeceğiz. Hiç kimse bizden riya, kavga beklemesin. Bizim tek hedefimiz memleketimiz için projeler üreterek, milletimize hizmet etmektir” ifadelerine yer verdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te düğünde tüfekle havaya ateş açan damat hakkında işlem başlatıldı

Yayın: 03.05.2024 14:35
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te düğünde tüfekle havaya ateş açan damat hakkında adli ve idari işlem başlatıldığı bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, bazı yazılı ve görsel medya ile sosyal medya hesaplarında yer alan “düğünde damadın havaya ateş açtığı” haber ve paylaşımlarla ilgili İl Jandarma Komutanlığı tarafından çalışma başlatıldı.

Yayınlanan görüntüler üzerinde araştırma yapan ekipler, olayı gerçekleştiren kişinin, Cumayanı köyünde kendi düğününde havaya ateş açan damat B.T. olduğunu tespit etti.

B.T. hakkında “genel güvenliği kasten tehlikeye sokmak” suçundan adli ve idari işlem başlatıldı.