Alaplı’da AK Parti’nin yeni ilçe yönetim kurulu belirlendi

Alaplı’da AK Parti’nin yeni ilçe yönetim kurulu belirlendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 01.11.2023 12:12
Paylaş:
A+ A-

ZONGULDAK (AA) – Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde AK Parti'nin yeni ilçe yönetim kurulu belli oldu.

Yönetim kurulu üyeleri Faruk Yolaç ve Uğur Uyan tarafından açıklanan yönetim kurulu listesinde, İlçe Başkanı Altan Güngör ile birlikte 23 kişi yer aldı.

Yönetim kurulu; Yolaç, Uyan, Özdemir Aslan, Hatice Erçal, Fatih Kaya, İsmail Demircan, Emrullah Sezgin, Emine Sezer, Şükrü Akman, İrem Karakaya Çam, Mustafa Yazkurt, Tarık Şen, Zafer Alper, Merve Kahraman, Gökhan Gülsoy, Furkan Çalışkan, Sacit Korkmaz, Yıldır Ulukaya, Zekeriya Uçar, Mehmet Şen, Eyüp Buldun ve Celal Köymen'den oluştu.

Berrin Çalışkan'ın kadın kolları başkanı, Tunahan Aldırmaz'ın da gençlik kolları başkanı olarak görevlerine devam edeceği bildirildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tüyap’ta uluslararası hırdavat fuarları düzenleniyor

Anadolu Ajansı
Yayın: 10.05.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Avrasya Uluslararası Hırdavat Fuarı (Hardware Eurasia) ve Avrasya Endüstriyel Bağlantı ve Sabitleme Elemanları Fuarı (Fastener Expo Eurasia) İstanbul'da Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını ziyaretçilere açtı.

Tüyap'tan yapılan açıklamaya göre, hırdavat ve bağlantı elemanları sektörlerinin lider isimleri,12 Mayıs'a kadar etkinliklerde boy gösterecek.

Hardware Eurasia, RX Tüyap organizatörlüğünde Hırdavat Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (HISİAD) işbirliğiyle, Fastener Expo Eurasia ise yine RX Tüyap organizatörlüğünde Bağlantı Elemanları Sanayici İş İnsanları Derneği (BESİAD) işbirliğiyle düzenleniyor.

Hırdavat ve bağlantı elemanlarına yönelik her türlü ürün ve hizmeti sunan 300'den fazla yerli ve yabancı firma, elektrikli el aletlerinden iş güvenliği malzemelerine, bağlantı elemanlarından yüzey işleme kadar uzanan geniş ürün grubuyla fuar ziyaretçilerine aradıkları hırdavat ve bağlantı elemanı çözümünü tek çatı altında sunuyor.

Fuarın açılış törenine, BESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Topuk, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkan Vekili ve Hırdavat Sanayici ve İş Adamları Derneği (HISİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Tecdelioğlu ile TİM Başkanı Mustafa Gültepe katıldı.

Açıklamada açılış töreninde konuşmasına yer veriien RX Tüyap Genel Müdürü Berkan Öner, Hardware Eurasia Fuarı'nın bu sene üçüncüsünü, Fastener Expo Fuarı'nın ise ikincisini gerçekleştirdiklerini belirterek, fuarlara katılımda geçen yıla göre yüzde 30'un üzerinde artış olduğunu kaydetti.

Suudi Arabistan başta olmak üzere Orta Doğu ve Avrupa ülkelerden gelen ziyaretçi sayısında artış yaşandığını aktaran Öner, “Sene içinde yurt içinde ve dışında yaptığımız satış ve pazarlama çalışmalarımız neticesinde bu artışı yakaladık. Hem dijital hem de geleneksel pazarlama faaliyetleri yürüttüğümüz fuarlarımız her iki endüstrinin ihracat potansiyeline katkı sağlayacak. Her iki fuarda 300'ün üzerinde katılımcı firma ve firma temsilcisi ile fuarlarımız açmış bulunmaktayız. 100'e yakın ülkeden ziyaretçi kaydı aldığımız fuarlarımızı dört gün boyunca 20 binin üstünde sektör profesyonelinin ziyaret etmesini hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Fuar kapsamında, Tüyap Fuarcılık Grubu’nun Kuzey Makedonya, Gürcistan, Rusya ve İran ofisleri aracılığıyla bölgelerinin sektör profesyonelleriyle fuar için alım heyeti çalışmaları da gerçekleştiriliyor.

Ticaret Bakanlığı'nın fuar desteği kapsamında, İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği (İDDMİB) koordinasyonuyla yurt dışından fuar için İstanbul'a gelen 60'tan fazla uluslararası alıcı fuarın ilk günü “Business to Business (B2B)” görüşmesi gerçekleştirdi.

Fuar özelinde düzenlenen uluslararası alım heyetleri kapsamında toplamda 400 kişilik heyet 4 gün boyunca fuarda ağırlanacak.

Organizasyon kapsamında ziyaretçiler, yarın ve 11 Mayıs'ta 4. salonda yer alan özel alanda, HISİAD Akademi tarafından düzenlenen seminerlere de katılabilecek.