Reklam
Reklam
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
14 Eylül, 2025 18:52 tarihinde yayınlandı
0

Ampute Futbol Milli Takımı, İngiltere’yi 5-1 mağlup etti

Ampute Futbol Ulusal Ekibi, EAFF Uluslar Ligi’nde üçüncü maçında İngiltere’yi 5-1 mağlup etti.

Trabzon’un mesken sahipliğinde Yavuz Selim alanında düzenlenen tertibin üçüncü maçında Ampute Futbol Ulusal Grubu, İngiltere’yi 5-1 mağlup etti. Ay-yıldızlılar birinci maçında İtalya’yı 5-0, ikinci maçında ise Polanya’ya 4-2 mağlup olmuştu. Turnuvada oynadığı 3 maçta 2 galibiyet ve 1 yenilgiyle tertibi tamamladı.

Türkiye’nin gollerini Tuncay Efe Hankulu, Ömer Güleryüz (2) ve Serkan Dereli (2) atarken İngiltere’nin tek golü ise Fisher Nathan’dan geldi.

Organizasyonu Polonya 7 puanla önder, Türkiye 6 puanla ikinci, İngiltere 4 puanla üçüncü, İtayla ise puansız dördüncü tamamladı.

Şampiyon Polonya, 2026’da düzenlenecek Dünya Kupası’na seri başı gitme hakkı elde etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2026 01:41 tarihinde yayınlandı
0 0

Kamyon ve otomobile çarpan araç takla attı: 2 yaralı

DÜZCE (İHA) – Düzce Kuzey Çevre Yolu Muncurlu Köyü Köprüsü üzerinde meydana gelen kazada, bir araç önce kamyona, ardından ise başka bir otomobile çarparak takla attı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde Kuzey Çevre Yolu Muncurlu Köprüsü üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Akçakoca istikametine seyir halinde olan 81 AEN 374 plakalı Opel marka otomobil, köprü üzerinde Fındıklı Aksu köyü istikametine gitmekte olan 81 EN 120 plakalı kamyona, ardından da 81 FP 234 plakalı Toyota marka otomobile çarparak takla attı. Kazada, isimleri henüz öğrenilemeyen 2 kişi yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Düzce Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin